Femeia cu cel mai sexy fund DIN LUME a pozat pentru o revistă fashion GALERIE FOTO

Se numeşte Jen Selter, este fotomodel, se spune că este obsedată de fitness şi face senzatie printre internauţi, mai ales din cauza fundului foarte bine lucrat. Acum, vedeta de pe internet a ajuns să pozeze pentru una dintre cele mai mari reviste fashion din lume.

RomaniaTV.net
13 mart. 2014, 18:32

Jen Selter, în vârstă de 20 de ani, a devenit vedetă pe Instagram datorită posteriorului ei extrem de bombat. După sute de selfie-uri, Jen a ajuns acum să realizeze un pictorial pentru una dintre cele mai importante reviste de fashion din lume, VanityFair, iar rezultatele sunt spectaculoase.

Posteriorul bine proporționat al frumoasei Jen Selter este obiectul dorinţei pentru sute de mii de bărbaţi de pe internet. Jen a ajuns să aibă peste un milion de „adepti” pe contul de Instagram.

De când şi-a făcut cont pe reţeaua de socializare, în martie 2012, Jen a strâns peste 1,3 milioane de admiratori, printre care se numără Rihanna, jucătorul de fotbal Terrell Owens și baschetbalistul Amar’e Stoudemire.

„Nu mai merg la săli de sport publice, pentru că se creează agitaţie când sunt acolo. Nu-mi place să fiu urmărită”, mărturiseşte Jen, devenită vedetă peste noapte.

O singură fotografie cu Jen la sala de sport poate aduna peste 70.000 de like-uri.

VEZI ŞI Fotomodelul care a atras un milion de oameni cu aceste imagini VIDEO