Tânăra din România cu cele mai lungi picioare din Europa şi-a găsit ursitul FOTO

Este, probabil, modelul provenit din România care reușește să îi dea pe spate pe toți creatorii de modă din lume, apariția ei pe cat-walk fiind imposibil de ignorat și părând să asigure succesul unei colecții de fițe. E și normal, având în vedere că doar picioarele ei măsoară 123 de cm.

23 sept. 2016, 07:47

Culmea, superbul supermodel a fost înșelată, în urmă cu câțiva ani, de mai multe ori, de Sorin Brotnei, fostul membru al trupei Akcent, scrie spynews.ro. Acum însă, la fel ca și el, Daniela Aciu și-a refăcut viața.

Citeşte şi Daniela Crudu a slăbit prea mult. Este la limita ANOREXIEI

Și, culmea, pare că cei doi s-au coordonat și în privința căsătoriei, pentru că, la doar câteva zile după ce cântărețul a anunțat că vrea să se însoare cu iubita lui, a ieșit la iveală că și posesoarea celor mai lungi picioare din Europa își va pune pirostriile, ea logodindu-se recent, primind un inel cu diamant care ar lua ochii oricărei femei. Iar alesul inimii ei este un chef veritabil, proprietarul unui restaturant de fițe din metropola americană, Tommy, acesta urmând-o pe supermodelul de origine română cam peste tot pe unde are ea prezentări de modă, semn că dragostea lor este una extrem de intensă.

Citeşte şi George Tal este la pământ. Daniela Gyorfi se mărită cu un celebru manelist. Au pus naşii, au făcut invitaţii… FOTO

De altfel, pentru a fi alături de Tommy, Daniela Aciu s-a și stabilit peste Ocean. Mai mult, conform informațiilor noastre, fosta logodnică a lui Sorin Brotnei va fi imaginea unor campanii de promovare a unor branduri de succes de peste Ocean, Daniela fiind convinsă, probabil, să se stabilească la New York după ce și-a negociat aparițiile pentru sume mari de bani. Iar acolo se bucură, evident, și de prezența lui Tommy.