Femeia din Argeş care şi-a ucis copilul, reţinută pentru OMOR

Femeia din comuna Poienarii de Muscel, suspectată că şi-a ucis copilul în vârstă de patru ani, a fost reţinută vineri de procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş, fiind cercetată pentru săvârşirea infracţiunii de omor.

31 oct. 2014, 16:40
Femeia din Argeş care şi-a ucis copilul, reţinută pentru OMOR

Femeia în vârstă de 25 de ani i-a tăiat fiului ei gâtul cu un cuţit, pe fondul unor tulburări emoţionale pentru care primise tratament în cursul nopţii precedente la spitalul din Câmpulung Muscel, potrivit Agerpres.

În noaptea precedentă a avut un acces de nervi, a fost la spitalul din Câmpulung, dar a fost externată de dimineaţă la ora şase. Din cercetări a mai rezultat că avea o stare post-traumatică, stare care se prelungeşte după momentul naşterii, deci de acum patru ani, dar nu este înregistrată în prezent ca fiind suferindă de vreo afecţiune psihică„, a declarat purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş, procurorul Iolanda Drăguţ.

Potrivit directorului medical al Spitalului Municipal Câmpulung Muscel, doctorul Toma Berevoianu, femeia a ajuns la unitatea sanitară în cursul nopţii, însoţită de mama ei, iar dimineaţă a plecat înainte de a se putea lua, eventual, măsura internării. „Cui să-i mai fac internarea, dacă ea a plecat la 6,45 şi ea trebuia să rămână? (…) Dacă vedem că este o situaţie excepţională, anunţăm poliţia, începem să luăm şi noi măsuri. Nu se impunea să anunţăm poliţia, din moment ce ea a fost însoţită de mama ei, nu a plecat singură, a plecat dimineaţa, nu a plecat noaptea, nu a fost agitată„, a declarat doctorul Berevoianu.

Femeia a fost reţinută după mai multe ore de audieri şi va fi introdusă în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş, urmând să fie prezentată instanţei cu propunere de arestare preventivă. Suspecta va fi supusă şi unei expertize psihiatrice, pentru a se stabili dacă are discernământ.

CITEŞTE ŞI: O clipă de NEATENŢIE, urmată de TRAGEDIE. Un copilaş, găsit înecat în bazinul de colectare a apei VIDEO