Şi-a ucis copilul cu SÂNGE RECE. Cerere ULUITOARE a familiei femeii care a ŞOCAT România

Femeia din Argeş care şi-a ucis cu bestialitate copilul de numai 4 ani a fost reţinută. Familia îndurerată cere ca aceasta să fie aspru pedepsită şi crede că a comis fapta cu bună ştiinţă.

RomaniaTV.net
01 nov. 2014, 13:28
Şi-a ucis copilul cu SÂNGE RECE. Cerere ULUITOARE a familiei femeii care a ŞOCAT România

După ore în şir de audieri, procurorii au decis să o reţină pe femeie. Tânăra suferea de depresie şi ajunsese la spital şi înainte cu două seri de a comite fapta, potrivit România TV.

Dar familia ei şi-a schimbat declaraţiile şi a afirmat, sâmbătă, că femeia ar fi acţionat în cunoştionţă de cauză atunci când şi-a omorât copilul şi că nu ar fi avut vreo tulburare psihică în acele momente. Rudele femeii le-au cerut procurorilor să îi dea pedeapsa maximă pentru abominabila ei faptă.

Între timp, tatăl a ridicat de la morgă trupul băieţelului care va fi înmormântat duminică. Suferinţa bărbatului este de nedescris. Mâine, chiar în ziua în care împlineşte 38 de ani, îşi va conduce copilul pe ultimul drum.

Citeşte şi HALUCINANT. Primele cuvinte ale femeii care şi-a ucis copilul CA PE UN MIEL de Paşte VIDEO

Gabriela Ţicu are 25 de ani şi suferă de depresie de când a născut băieţelul, în urmă cu patru ani. Medicii i-au prescris încă de atunci un tratament, dar ea nu l-a  urmat niciodată. Ajunsese la spital şi înainte de a comite crima, dar fără voia medicului s-a întors acasă.

Femeia locuieşte împreună cu părinţii, iar soţul ei era plecat la muncă în alt judeţ când ea a ucis copilul. Acum riscă între 15 şi 25 de ani de închisoare.