Femeia fără adăpost bătută şi violată de trei copii a murit la spital

Femeia de 40 de ani din Deva, cunoscută că fiind persoană fără adăpost, bătută și violată de trei minori în noaptea de 8 spre 9 august, a murit joi, 13 august, la spital. 

RomaniaTV.net
14 aug. 2015, 07:03
Femeia fără adăpost bătută şi violată de trei copii a murit la spital

Decesul victimei a fost confirmat pentru Vocea Transilvaniei de purtătorul de cuvânt al Inspectoratul de Poliție Județean Hunedoara, Bogdan Nițu, care a precizat că în noile condiții dosarul a fost prleuat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara care, în funcție de rezultatul necropsiei, vor schimba încadrarea juridică a faptelor celor trei minori într-o infracțiune contra vieții.

Fata violată de cei doi poliţişti: „Mi-au dat 2 lei şi o ţigară şi mi-au spus că mă căpăcesc dacă nu tac”

Marți, 11 august, magistrații Judecătoriei Deva au emis mandate de arestare pe numele celor trei minori – doi de 15 ani și unul de 14. Reamintim că acest caz a ajuns în atenția polițiștilor după ce lucrătorii Poliţiei Municipiului Deva au fost sesizați, duminică, 9 august, de către personalul medical al Spitalului Judeţean Hunedoara-Deva, cu privire la faptul că în jurul orei 09:30, la Secția U.P.U. a fost adusă o persoană de sex feminin, în stare de inconștiență, care a fost victima unei agresiuni. Din primele cercetări, poliţiştii Biroului de Investigații Criminale Deva și cei ai Serviciul de Investigații Criminale din cadrul I.P.J. Hunedoara au stabilit că agresiunea a avut loc în jurul orei 04:00, în Piaţa Victoriei din municipiul Deva, într-o zonă neiluminată din apropierea clădirii Institutului de Proiectare Hunedoara. În urma activităților de cercetare și investigare efectuate au fost identificați prezumtivii autori ai faptei. Aceştia sunt trei minori, dintre care doi în vârstă de 15 ani, din municipiul Deva și un minor în vârstă de 14 ani, din comuna Maieru, judeţul Bistrița Năsăud, care locuieşte fără forme legale în Deva, toți neșcolarizați.

Poliţiştii au stabilit că minorii au urmărit victima – o femeie cunoscută fără adăpost, în vârstă de 40 de ani, din Deva – cu intenția de a o tâlhări, au agresat-o și au deposedat-o de bani și de o parte din obiectele pe care le avea asupra ei, iar unul dintre minori, în vârstă de 15 ani, a întreținut raporturi sexuale cu victima, după care au abandonat-o, aceasta rămânând în stare de inconștiență.