FEMEIA NINJA din Botoşani, condamnată la închisoare cu executare

O botoşăneanca a fost condamnată la închisoare cu executare, după ce s-a înarmat cu un cuţit şi o cagulă şi a pus la cale un jaf.

05 mai 2016, 12:44
FEMEIA NINJA din Botoşani, condamnată la închisoare cu executare

Atacul a avut loc în octombrie 2015, după ce „eroina” acestei întâmplări, Simona P. de 28 de ani, din Coşula, a aflat de la cunoscuţi că o vecină, care stătea la doar câteva case distanţă, a primit vreo 350 de euro de la soţul său care muncea în Italia, scrie monitorulbt.ro.

Hotărâtă să facă rost de bani, aceasta a luat un fes, i-a făcut două găuri în dreptul ochilor, după care înarmată cu un cuţit de bucătărie a dat buzna peste vecină.

Citeşte şi O fostă profesoară din Botoşani a murit după ce s-a aruncat de la etajul şase al spitalului judeţean

Doar că victima a recunoscut-o şi, ajutată de fiul ei de 13 ani, i-a smuls cagula improvizată. Imediat după atac, femeia a depus plângere la poliţie, însă după numai o zi Simona P. a trecut la ameninţări, încercând să o intimideze pe vecină şi să o determine să renunţe la plângere.

Acuzată de tentativă de tâlhărie şi răzbunare pentru ajutor dat justiţiei, botoşăneanca a fost arestată preventiv şi trimisă în judecată.

După un proces care a durat mai puţin de jumătate de an, Simona P. a fost condamnată de Judecătoria Botoşani la doi ani şi două luni de închisoare cu executare, dar sentinţa a fost atacată cu apel, cazul urmând să fie analizat şi de Curtea de Apel Suceava.