Femeie accidentată mortal de un tânăr de 19 ani, cu permisul suspendat. Victima tocmai plecase de la o nuntă

O femeie din Buzău a fost accidentată mortal, duminică dimineaţă, la câteva minute după ce plecase de la localul unde petrecuse la o nuntă alături de soţul ei. Femeia a traversat şoseaua prin loc nepermis şi a fost lovită de un bolid condus de un tânăr de 19 ani, care avea permisul suspendat, dar care circula cu o dovadă.

07 mai 2017, 11:11
Femeie accidentată mortal de un tânăr de 19 ani, cu permisul suspendat. Victima tocmai plecase de la o nuntă

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Buzău, Mihail Drăghiciu, accidentul a avut loc duminică dimineaţă, pe DN 10, la ieşirea din municipiul Buzău, informează news.ro. Femeia de 55 de ani, din Buzău, şi soţul său plecaseră de la o nuntă, în zonă fiind amenajat un cort de evenimente.

Citeşte şi Maşină lovită de tren în Buzău. Şoferul autoturismului este în stare gravă

La un moment dat, femeia a încercat să traverseze şoseua printr-un loc nepermis şi fără să se asigure, fiind lovită de un autoturism Audi condus de un tânăr de 19 ani.

Femeia a murit la scurt timp după accident.

Poliţiştii l-au testat pe şofer şi au constatat că nu consumase alcool, însă tânărul avea permisul suspendat pentru o abatere la regimul circulaţiei comisă recent. Tânărul, din localitatea buzoiană Berca, avea însă o dovadă în baza căreia circula.