FEMEIE ARESTATĂ după ce a VIOLAT un BĂRBAT: L-a legat de PAT în timp ce dormea şi a profitat de el FOTO

O femeie din America a fost arestată după ce a fost acuzată că a violat un vecin. Tânăra a intrat în casa bărbatului şi a profitat de el după ce l-a legat de pat.

15 sept. 2014, 06:57

Chantae Gilman, o femeie de 31 de ani, este cercetată de autorităţile din Seattle dipă ce şi-a violat vecinul său, un tânăr de 26 de ani, potrivit Metro.

Citeşte şi „L-a invitat în dormitor în timp ce era dezbrăcată”. Ce a urmat…

Astfel, ea a intrat prin efracţie în casa bărbatului, acesta dormind în momentul respectiv,  ca apoi să îl forţeze să întreţină relaţii sexuale cu ea. Cu toate că incidentul a avut loc în vara anului trecut, oamenii legii au găsit de abia în prezent dovezile ADN necesare incriminării.

Este neobişnuit să avem de-a face cu o femeie care să comită o astfel de agresiune, însă legea este aceeaşi pentru ambele sexe şi o să tragem la răspundere pe oricine o încalcă„, a declarat purtătorul de cuvânt al poliţiei locale.

Citeşte şi A fost arestată din cauza unui ACT SEXUAL pe motocicletă. Vezi ce au declarat martorii FOTO

În prezent, violatoarea urmează să apară în faţa judecătorilor pe 22 septembrie, aşteptându-şi până atunci pedeapsa. Cu toate acestea, Gilman spune că nu îşi mai aminteşte incidentul deoarece suferp de o afecţiune psihică.