O femeie de 69 de ani a fost bătută de două vecine din invidie

O femeie de 69 de ani a ajuns la spital şi are nevoie de 10 zile de îngrijiri medicale după ce a fost snopită în bataie de prietenele din bloc, şi ele de vârste apropiate. Totul pentru faptul că femeia şi-a găsit un iubit.

RomaniaTV.net
30 iun. 2015, 11:37
O femeie de 69 de ani a fost bătută de două vecine din invidie

Invidioase că vecina lor şi-a găsit un prieten, două femei au bătut-o pe vecina lor până au băgat-o în spital. Totul s-a întâmplat sâmbătă în Dej, potrivit dejeanul.ro.

„După 7 ani de văduvie, mi-am găsit şi eu un prieten, pe Nelu, tot de vârsta mea, un om care e de loc de lângă Turda. S-a mutat, cum e şi firesc, la mine acasă – eu neavând nici copii şi nicio altă obligaţie faţă de cineva. Dar baiul vine de la nişte vecine de-ale mele, care vor să-mi facă ordine în viaţa personală şi ne interzic să trăim împreună. La început i-au zis lui Nelu că sunt o femeie rea şi prăpădită şi acum sâmbătă, au trecut deja la acţiune. Şi m-au luat şi m-au bătut … până am reuşit, cu mare greutate, să scap din mâinile lor. Apoi mi-am pierdut cunoştinţa. Când mi-am revenit puţin, am chemat poliţia. Poliţiştilor li s-a făcut milă de halul în care eram şi m-au transportat la Spitalul Municipal”, a povestit femeia, citată de dejeanul.ro.

După ce-a fost consultată, femeii i s-a eliberat un certificat în care i se recomandă 10 zile de îngrijiri.