Femeie din Dej bătută şi jefuită într-o biserică din oraş. Tâlharul a fost reţinut

O femeie din Dej a fost bătută şi jefuită la sfârşitul lunii chiar într-o biserică din Dej. Nefericitul eveniment a avut loc pe 26 iunie, în jurul orei 14:30, în biserica de pe strada Gutinului.

19 aug. 2016, 12:05
Femeie din Dej bătută şi jefuită într-o biserică din oraş. Tâlharul a fost reţinut

Imediat după terminarea slujbei, un bărbat din judeţul Iaşi a sărit gardul şi a intrat în biserica unde a găsit-o pe dejeanca făcând monetarul (bani lăsaţi de dejeni pentru lumânări, pomeniri, etc.), scrie dejeanul.ro. Ieşeanul nu a stat pe gânduri, a lovit-o pe femeie de câteva ori după care a furat aproximativ 200 de lei şi s-a făcut nevăzut. Poliţiştii dejeni au fost anunţaţi şi au început căutările.

Citeşte şi Principalul suspect în cazul femeii găsite moarte în Ploieşti a fost reţinut

Se pare că imediat după comiterea faptei, bărbatul din judeţul Iaşi a părăsit ţara, motiv pentru care munca poliţiştilor de a-l prinde a fost una mai dificilă. Cu toate acestea, agresorul a fost găsit şi reţinut, iar astăzi a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Ieşeanul va fi certat pentru tâlhărie şi furt, deoarece înainte să comită infracţiunea din biserica de pe strada Gutinului a furat o geantă dintr-un restaurant din centrul Dejului.