Femeie împuşcată în timp ce transmitea live pe Facebook. Altercaţia a avut loc în plină stradă VIDEO

O femeie în vârstă de 27 de ani din Statele Unite ale Americii a fost împușcată într-un braț în timp ce transmitea live pe Facebook, în urma unei altercații pe stradă.

04 ian. 2018, 12:30
Femeie împuşcată în timp ce transmitea live pe Facebook. Altercaţia a avut loc în plină stradă VIDEO

Potrivit poliției, victima a fost împușcată după ce a avut un schimb de replici dur cu o altă femeie, despre care se crede că i-ar fi fost cunoscută, scrie stirileprotv.ro.

Citeşte şi Un cunoscut scriitor a murit la vârsta de 32 de ani. Mesajul cutremurător care a apărut pe Facebook după moartea acestuia

Suspecta se afla într-o mașină parcată, alături de alte două persoane, moment în care a început cearta dintre cele două femei și focurile de armp au fost trase. Victima a fost lovită într-un braț, potrivit fox8.com.

Momentul în care a fost împușcată a fost întregistrat pe Facebook, iar anchetatorii încearcă acum să identifice suspectul, după ce imaginile au ajuns la ei.

Victima a fost transportată la spital în stare stabilă. 

Până în momentul de față nicio persoană nu a fost reținută în urma acestui atat, însă poliția a precizat că au deja un suspect și sunt pe urmele lui, mai spune sursa citată.