Femeie închisă într-o cuşcă de paznicii unui supermarket din Satu Mare FOTO

O sătmăreancă a suprinsi niște scene absolut incredibile! O femeie a fost pur și simplu sechestrată de paznicii magazinului Lidl de pe strada Rodnei, Satu Mare. Indivizii au închis-o într-o cușcă de metal. 

12 feb. 2018, 14:36

Întreaga scenă a fost surprinsă de o sătmăreancă care a făcut o serie de fotografii pe care apoi le-a postat pe contul său de Facebook, scrie presasm.ro.

Citeşte şi Alertă în Satu Mare. Un deţinut a evadat din tribunal. UPDATE: Deţinutul a fost prins la Oradea

„Azi, la Lidl Satu Mare, acest „domn” Cristi – paznic la Lidl, impreuna cu colegul sau, au inchis o pe aceasta fata in locul destinat deseurilor. Cand zic ca au inchis o, nu exagerez, au inchis o cu cheia. Am stat cam 10 minute pana am pus bagajele in masina, am asteptat sa vad cum decurg lucrurile. Acest paznic și-a batut joc, a aruncat cu zapada in gard, a zis ca e ca un caine in cusca.

Am asteptat …apoi i- am întrebat pe paznici : a furat ceva? Au zis nu. „Asta e ordinul de la seful” am intrebat daca ordinul e sa inchizi o persoana ? Au zis asa ne a zis seful. Am zis ca vreau sa vorbesc cu seful, la aceasta afirmatie unul dintre paznici a plecat iar la intrebarea cum va numiti ? Paznicul din imagine a zis Cristi. Il intreb de numele de familie ….a zis doar Cristi. I am spus ca nu are dreptul de a inchide o persoana, a zis ca asa face …ca sa l sperie 5 minute. I am spus ca sunt acolo de 10 minute si ca voi intra sa vb cu seful de magazin. Mi a zis sa mi vad de treaba, i am zis ca i am facut poze. Apoi …vazand ca nu plec… A deschis o pe persoana care se afla inauntru, care, vizibil nu putea riposta prea mult. Ce e de facut ?”, a scris femeia lângă pozele postate pe reţeaua de socializare. 

Poliția Satu Mare a demarat deja o anchetă în acest caz!