Femeie leşinată pe holul spitalului, medicii dădeau petrecere. Cazuri scandaloase în Buzău

Scene uluitoare la spitalul de urgenţă din Buzău! Pacienţii spun că au aşteptat până la 10 ore pe holuri, în timp ce medicii petreceau chiar în incinta spitalului. După mai mult timp de aşteptare, unei femei i s-a făcut rău şi a leşinat. La același spital, un pacient a reclamat de curând la poliție că medicii i-au uitat un tampon chirurgical în corp, după o operație la colon.

03 iul. 2018, 08:06
Femeie leşinată pe holul spitalului, medicii dădeau petrecere. Cazuri scandaloase în Buzău

O femeia s-a prăbușit în spitalul de urgenţă din Buzău după ce a așteptat ore în șir, cu dureri insuportabile. Ea a fost văzută de un doctor abia după ce rudele ei au început să țipe. Asta, în timp ce cadrele medicale participau la un chef chiar în incinta spitalului.

La același spital, a mai avut loc un caz scandalos în urmă cu câteva zile. Unui bărbat de 71 de ani i-a fost scoasă din stomac o bucată de material textil uitată în timpul unei operații.

Pacientul a ajuns de urgență la spital pentru că se simțea foarte rău. Aici, medicul de gardă i-a extras o bucată de material textil din stomac.

„A tras. Da, ma durea, rau tare ma durea si a tras pana a scos afara. L-a scos si l-a lasat pe burta si a zis ca nu imi da nicio explicatie. Nu e operatia mea”, a povestit bărbatul.

Medicul care a scos bucata de tampon din corpul bolnavului recunoaște că a greșit că n-a consemnat procedura.

Potrivit România TV, la rândul său, medicul care este acuzat că a uitat tamponul steril în corpul bolnavului spune că nu are ce-și reproșa.

„Din punct de vedere operator nu e nicio posibilitate sa ramana o compresa in interiorul colonului. E impsoibil”, a spus medicul acuzat.

Rudele pacientului au depus plângeri atât la poliţie cât și la colegiul medicilor.