Femeie lovită pe trecere de pietoni. Şoferul este un tânăr de 20 de ani, fără permis auto

Un tânăr de 20 de ani fără permis de conducere a accidentat grav o femeie pe o trecere de pietoni din Găeşti şi a fugit, maşina fiind abandonată în zona localităţii Mogoşani. Femeia a fost transportată la Spitalul Floreasca din Capitală. Tânărul a fost găsit în pădure.

08 mart. 2018, 16:35
Femeie lovită pe trecere de pietoni. Şoferul este un tânăr de 20 de ani, fără permis auto

O femeie a fost accidentată pe o trecere de pietoni din Găeşti, iar şoferul a fugit de la locul accidentului, maşina fiind găsită în zona localităţii Mogoşani.

Potrivit gazetadambovitei.ro, tânărul nu are permis de conducere, dar mașina cu care a lovit victima era a lui. Spune că ar fi fost prima dată când a condus pe drumurile publice și că femeia i-ar fi apărut, brusc, în față. Le-a declarat polițiștilor ca dorea să-și pună capăt zilelor, de aceea a fugit.

Victima se zbate între viață și moarte, fiind transportată la București. Femeia este din Hulubești și tocmai ieșise de la serviciu când a fost accidentată. Era așteptată acasă de șotul său și cei doi copii care se roagă acum ca mama lor să scape cu viață și să se întoarcă acasă.