Femeie rănită în timpul furtunii violente. Ploile şi grindina au făcut ravagii în mai multe judeţe VIDEO

Furtunile au lovit din nou România. În judeţul Vrancea, o femeie a fost lovită de un copac smuls din rădăcini, iar în judeţul Prahova şi Dâmboviţa, a plouat torenţial şi a căzut grindină. În Alba Iulia, a fost rupere de nori.

29 aug. 2017, 05:13
Femeie rănită în timpul furtunii violente. Ploile şi grindina au făcut ravagii în mai multe judeţe VIDEO

Vijelia a făcut o victimă în orașul Panciu. Un brad a fost smuls din rădăcini de vântul puternic iar o creangă a lovit o femeie de 50 de ani. Aceasta a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Pe Drumul Naţional 1, în judeţul Prahova, a plouat cu grindină zeci de minute. Circulaţia a fost îngreunată.

A fost rupere de nori în judeţul Dâmboviţa. A plouat torenţial, iar vântul a suflat cu putere.

Vijelia a creat probleme serioase în Târgovişte. Vântul puternic a doborât la pământ mai mulţi copaci, iar mai multe străzi au fost inundate.

Furtună puternică şi în Alba Iulia.

„S-a întunecat foarte tare, ne-am speriat. am crezut că va fi mult mai rău. Începuse vântul și grindina. Până la urmă n-a durat mult și a ieșit soarele din nou. A fost probabil ultima ploaie de vară de anul ăsta” a scris un cititor Alba24.

O creangă a unui copac a fost doborâtă de vânt. Nimeni nu a fost rănit și, de asemenea, nu s-au înregistrat pagube materiale.

În comuna Dâmbu Mare, de lângă Dej, o casă a fost lovită de trăznet şi a luat foc. Pompierii au intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, reușind în aproximativ o oră să potolească flăcările, care la sosirea pompierilor se manifestau cu violență la nivelul acoperișului.

Proprietarii gospodăriei, ajutați de câțiva vecini, au sărit imediat să salveze din bunurile aflate în locuință, astfel că pagubele produse de incendiu nu au fost foarte mari.