Femeie sancţionată după ce şi-a lăsat copiii nesupravegheaţi în maşină în parcare, iar aceştia au pornit motorul

O femeie va fi sancţionată de poliţişti după ce şi-a lăsat copiii nesupravegheaţi în autoturism, în parcarea unui supermarket, cheile maşinii fiind în contact, iar aceştia au reuşit să pornească maşina. De asemenea, vor fi sesizaţi şi reprezentanţii Direcţiei pentru Protecţia Copilului pentru a deschide o anchetă socială în acest caz.

09 nov. 2017, 07:45
Femeie sancţionată după ce şi-a lăsat copiii nesupravegheaţi în maşină în parcare, iar aceştia au pornit motorul

Oamenii legii au fost sesizaţi că o femeie a lăsat nesupravegheaţi doi copii în autoturism, în parcarea unui supermarket, aceştia reuşind să pornească motorul, potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa.

Citeşte şi Dosar penal pentru o mamă care şi-a lăsat copiii minori singuri acasă

Mai mulţi martori ai evenimentului au stat lângă maşina respectivă până când femeia a revenit de la cumpărături, reproşându-i acesteia că a lăsat copiii în autoturism şi cu cheile în contact.

Poliţiştii urmează să o sancţioneze pe conducătoarea auto pentru că nu a luat măsuri de asigurare corespunzătoare a autoturismului.

De asemenea, oamenii legii au sesizat Direcţia pentru Protecţia Copilului pentru a face o anchetă socială în acest caz.

Citeşte şi Femeie sancţionată de jandarmi după ce şi-a pierdut copilul de două ori, într-o oră, în timpul unei serbări câmpeneşti în Buzău