Crimă pasională: Femeie ucisă la coafor de un subofiţer MAPN

O femeie de 25 de ani a fost înjunghiată mortal, marţi, de iubitul ei, incidentul având loc într-un coafor din oraşul dâmboviţean Titu, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Dâmboviţa. Potrivit informaţiilor din presa locală, femeia a fost înjunghiată în zona inimii.

RomaniaTV.net
23 ian. 2018, 15:38
Crimă pasională: Femeie ucisă la coafor de un subofiţer MAPN

Crima a avut loc pe fondul geloziei. Se pare ca tânăra se certase cu bărbatul şi nu voia să se mai împace cu el. În după-amiaza de marţi, femeia avea programare la coafor. Cei doi erau concubini şi aveau împreună un copil minor.

Femeia se afla în coafor când a fost atacată. Medicii au transportat-o la Spitalul Titu, dar din păcate n-au putut s-o salveze. 

Noi detalii despre criminalul din coafor, militarul a fost suspendat. Ultima testare psihologică, făcută cu câteva luni în urmă

Bărbatul care a înjunghiat-o are 35 de ani, este din localitatea dâmboviţeană Lunguleţu şi este subofiţer la o unitate militară din judeţ.

Poliţia efectuează cercetări la faţa locului pentru a elucida circumstanţele care au dus la producerea tragediei. Criminalul a fost reţinut, după ce s-a predat singur oamenilor legii, potrivit Incomod Media

Cazul a fost preluat de Parchetul Militar care a deschis pe numele bărbatului un dosar penal pentru infracţiunea de omor. 

Militarul a fost audiat de câteva ore de către poliţişti şi procurori, la sediul Poliţiei Titu, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dâmboviţa, Alexandra Niculae.