Femeile au nevoie de doar şase luni să transforme aspectul partenerului

Un studiu britanic arată că o treime din femei încearcă să schimbe aspectul noului partener. Toate femeile visează să se plimbe la braţul bărbatului perfect, dar ştiu foarte bine că aşa ceva nu există. Dacă trăsăturile de caracter sunt greu de modificat, aspectul poate fi îmbunătăţit fără prea mare efort.

01 nov. 2013, 09:13
Femeile au nevoie de doar şase luni să transforme aspectul partenerului

Potrivit studiului britanic, două treimi din femei şi-ar dori să schimbe aspectul partenerului chiar înainte să înceapă o relaţie propriu-zisă. Sondajul mai arată că majoritatea femeilor britanice au nevoie de 192 de zile să îşi transforme partenerul în bărbatul ideal, potrivit Agerpres.

La întrebarea „de ce au vrut să schimbe cu orice preţ aspectul partenerului”, 36% au mărturisit că le era ruşine să iasă cu el pe stradă la începutul relaţiei. 34% au fost de părere că partenerul nu avea stil în felul de a se prezenta, în timp ce 22% dezaprobau tunsoarea, iar 9% considerau că mirosea urât. În fiecare an, 48% dintre femei cheltuiesc circa 600 euro pe haine pentru ca partenerul lor să arate mai bine.

CITEŞTE ŞI: Sfaturi pentru BĂRBAŢI, pentru PRIMA ÎNTÂLNIRE, care garantează succesul

Este interesant să constatăm că două treimi dintre femei îşi aleg mai întâi partenerul şi apoi încearcă să îi schimbe felul de a se îmbrăca. Acest lucru arată că aşteaptă mult de la partener”, a spus purtătorul de cuvânt al Littlewoods.com, care a realizat acest studiu.