Feng shui: Plante de apartament care atrag energii pozitive şi energii negative

Feng shui plante de apartament. Nu exista neaparat plante de apartament bune sau rele din punct de vedere feng shui. Mai degraba, pozitionarea plantelor de apartament poate aduce energii pozitive sau energii negative.

RomaniaTV.net
27 feb. 2018, 20:44
Feng shui: Plante de apartament care atrag energii pozitive şi energii negative

De exemplu, bambusul, o planta excelenta in feng shui, poate fi de rau augur daca in locul in care este pozitionat „se lupta” sa supravietuiasca. Iar o planta care nu are o puternica semnificatie in feng shui sa fie vibranta, „vie” si sa iti aduca o stare de bine. 

Feng shui: Plante de apartament care atrag energii pozitive

In aceasta categorie intra doua tipuri de plante: plante de apartament care purifica aerul si plante de apartament care aduc noroc la bani.

  1. Plante de apartament care purifica aerul: acestea aduc o energie buna atat in case, cat si in birouri, imbunatatind calitatea aerului. Gasesti aiciplantele care purifica aerul. 
  1. Plante de apartament aducatoare de bani: acestea poarta numele de planta banilor sau copacul banilor. Afla mai multe despre plantele de apartament miraculoase, care atrag norocul, iubirea si banii, aici.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.