Fenomen MISTERIOS la bordul unui avion al British Airways. Toţi membrii echipajului au ajuns în pragul leşinului

Toţi membrii echipajului unui avion al companiei British Airways - 25 de persoane - care făcea o cursă între San Francisco şi Londra au ajuns în pragul leşinului din motive neprecizate, iar cursa a fost deviată şi avionul a aterizat de urgenţă în vestul Canadei.

25 oct. 2016, 17:47

La bordul avionului britanic se aflau 400 de pasageri şi un echipaj de 25 de persoane. Toţi membrii echipajului s-au simţit, dintr-o dată, foarte rău, fiind aproape în pragul leşinului. În aceste condiţii, avionul a fost deviat de la ruta iniţială (San Francisco – Londra) şi a aterizat în vestul Canadei, la Vancouver. Incidentul s-a produs luni noaptea.

Michele Kropf, o purtătoare de cuvânt a aviaţiei canadiene citată de Reuters, a confirmat că cei 25 de membri ai echipajului britanic au fost transferaţi la mai multe spitale din Vancouver şi a precizat că o eventuală „inhalare de fum nu a fost cauza stării de leşin a echipajului aeronavei” britanice.

Citeşte şi ATERIZARE CU PERIPEŢII. Un avion a aterizat direct pe bot VIDEO

La rândul său, compania British Airways a ţinut să precizeze că incidentul „nu a fost o aterizare de urgenţă”. Nici autorităţile britanice, nici cele canadiene nu au explicat ce anume a provocat starea de rău echipajului aeronavei britanice şi despre îngrijirile primite în spitalele unde au fost îngrijiţi membrii echipajului.

Citeşte şi Stare de URGENŢĂ la bordul unui avion al British Airways

După acest incident, aeronava şi-a reluat cursa, decolând duminică la ora 23:30 de pe Aeroportul Internaţional Vancouver şi aterizând luni, la 06:30 pe aeroportul Heathrow, din Londra. În avion au urcat şi membri ai personalului medical pentru orice eventualitate. Niciunul dintre pasageri nu a avut nevoie de îngrijiri medicale după acest incident.