Fenomene paranormale se petrec în cabina Stelei Popescu. Niciun actor nu vrea să intre acolo. „Totul se mişcă….”

In ultimul timp, la Teatrul Constantin Tanase se petrec lucruri ciudate in locul in care statea de regula marea artista. 

16 sept. 2018, 10:02
Fenomene paranormale se petrec în cabina Stelei Popescu. Niciun actor nu vrea să intre acolo. „Totul se mişcă….”

Anul trecut, la finele lunii noiembrie, lumea showbiz-ului romanesc a ramas mai saraca, scrie wowbiz.ro. Marea vedeta a scenei teatrului de revista, Stela Popescu, inceta din viata, intr-un mod surprinzator, in casa ei din Capitala. 

Citeşte şi Fiica Stelei Popescu, mărturii emoţionante despre ultimele clipe din viaţa artistei: „Totul a plecat de la picioare”

Toti admiratorii Stelei Popescu au fost, atunci, distrusi de durere, si multi au condus-o pe ultimul drum, in ciuda vremii vitrege de afara! In plus, colegii sai au fost si ei afectati! La Teatrul Constantin Tanase, acolo unde regretata artista a fost vedeta aproape intreaga viata, i s-a facut si un colt special, pe care lumea sa il poata vizita! Culmea, nici in cabina de machiaj, scaunul nu i-a fost luat, semn ca s-a dorit sa i se respecte memoria!

Stela Popescu a murit in urma cu aproape un an! Ce se intampla insa in cabina ei in aceste momente! „Artistii evita locul”

Totusi la 10 luni distanta, situatia pare ca s-a schimbat! Incet, incet, alti actori mai tineri au dorit sa ii ia locul Stelei Popescu la teatru si, fireste, au incercat sa ocupe cabina actritei! Insa, nu a fost deloc usor, ba chiar din spusele persoanelor din zona, imposibil!

„Este un sentiment ciudat! Stela Popescu a murit in urma cu aproape un an, dar in locul in care ea se schimba pentru a urca pe scena nu poate sta nimeni. Este o energie de neinteles si parca si totul se misca. E un fel de teama in aer, sincer, de aceea, artistii prefera sa isi aleaga alte zone in care sa se aranjeze”, au dezvaluit persoane din institutia de cultura.