FERMA VEDETELOR 2015: Decizia neaşteptată luată de câştigătorul George Vintilă

DJ-ul de la Pro FM a intrat mai târziu, însă a a fost cel dintâi la reality show-ul „Ferma Vedetelor”. George Vintilă a câştigat 25.000 de euro din premiul de 50.000 întrucât a ajuns în competiţie abia la jumătate, restul banilor fiind donaţi.

RomaniaTV.net
31 mai 2015, 15:21
FERMA VEDETELOR 2015: Decizia neaşteptată luată de câştigătorul George Vintilă

Într-un interviu acordat Click!, “Fermierul anului” a dezvăluit detalii din emisiunea de la Pro TV, ce va face cu banii şi cum va arăta viaţa lui după „Ferma Vedetelor”.

„Mă simt ca după piscină. E bine, dar a fost o probă destul de grea, asta ultima (proba cu acvariile de la „Ferma Vedetelor” n.r.). Finală tensionată, zic eu, cu multe întâmplări neprevăzute. Nu m- am gândit că cineva, acolo de sus, îmi poate zâmbi în felul acesta. Cineva de acolo de sus ne-a râs în seara asta (sâmbătă seara, la finala show-ului „Ferma Vedetelor” n.r.) şi nu mă gândeam că o să se întâmple lucrurile aşa. Augustin s-a accidentat, iar noi aveam un parteneriat, pentru că aşa se întâmplă într-un joc de strategie, când doi oameni se regăsesc şi se înţeleg… Nu m-am gândit că ajung până la capăt. Le mulţumesc colegilor şi susţinătorilor din radio, care au fost cu mine şi care au fost alături de mine. A fost un proiect destul de lung şi de luni mă voi întoarce la radio, la Pro FM. Şi mă bucur ca îi pot ajuta pe copiii de la Magic Camp, care vor primi 25.000 de euro care au plecat deja spre ei”, a spus Vintilă. 

FERMA VEDETELOR. Augustin Viziru s-a tăiat cu toporul: „Când am dat mănuşa jos, am văzut…”