FERMA VEDETELOR. Află cine este MARELE CÂŞTIGĂTOR

George Vintilă a câștigat ultima probă din concurs în fața Vicăi Blochina și a fost ales ”Fermierul anului 2015”.

30 mai 2015, 20:36
FERMA VEDETELOR. Află cine este MARELE CÂŞTIGĂTOR

Dupa trei luni de munca in care au indurat frigul, stresul, presiunea psihologica si, cel mai mult, dorul familiei, Vica Blochina, Augustin Viziru, George Vintila si Dan Helciug s-au luptat pentru marele premiu de la Ferma Vedetelor in cadrul finalei care a avut loc LIVE, pe 30 mai, marele castigator fiind George Vintila
Cei patru finalisti s-au duelat in sistem piramida si au oferit publicului dueluri de senzatie. In prima faza au avut loc cele doua semifinale, intre Vica Blochina si Dan Helciug, respectiv George Vintila si Augustin Viziru, castigatorii lor, Augustin Viziru si B fiind protagonistii marelui duel in urma caruia s-a descis marele castigator.

Prima semifinala i-a adus fata in fata pe George Vintila si Augustin Viziru, iar acestia s-au infruntat pentru un loc in ultimul act in proba „sparge lemul si potriveste-l in gaura!”, castigator fiind cel din urma. In cea de-a doua semifinala, Vica Blochina si Dan Helciug s-au confruntat in proba „break the bricks”, frumoasa blonda fiind cea care si-a castigat locul pentru duelul final.

In timpul primei semifinale, Augustin Viziru s-a accidentat in timp ce taia lemne, fiind nevoie de interventia medicilor pentru a mai putea continua competitia. La sfatul acestora, Viziru a hotarat sa mearga la spital pentru ingrijiri suplimentare, astfel ca s-a desfasurat o proba suplimentara intre Dan Helciug si George Vintila pentru alegerea celui de-al doilea finalist, proba care a fost castigata de cel din urma.

Astfel, marea finala de la Ferma Vedetelor s-a desfasurat intre Vica Blochina si George Vintila, iar in urma celor doua probe la care au fost supusi cei doi, omul de radio a fost invingator, castigand astfel competitia. Jumatate din cei 50.000 de euro au fost donati catre o cauza umanitara.

„A fost o finala un pic ciudata din punct de vedere afectiv. Nu m-as fi vazut aici, dar daca tot s-au intamplat lucrurile asa, am zis sa lupt. Ma bucur mult ca am ajuns aici”, a declarat acesta la final, nu inainte de a-i striga numele lui Augustin, asa cum au facut toti concurentii, in semn de incurajare.