FERMA VEDETELOR. Cine este cu adevărat Nea Raţă. Trăieşte în Agigea de 20 de ani, dar nici vecinii nu-l ştiu

FERMA VEDETELOR. A câştigat simpatia publicului după ce i-a iniţiat în tainele agriculturii şi ale traiului la ţară pe cei 12 concurenţi ai emisiunii Ferma Vedetelor. Foarte puţine lucruri se ştiu însă despre fermierul Nea Raţă. 

13 mai 2015, 08:01

FERMA VEDETELOR. Pe o străduţă cochetă din comuna Agigea, judeţul Constanţa, îşi are gospodăria fermierul Nea Raţă de la Ferma Vedetelor (49 de ani), pe numele său real Florin Raţă, scrie click.ro. Prin gardul impunător nu se poate zări mai nimic în curte, dar la o privire mai atentă se observă că aici domneşte ordinea şi curăţenia. Iarba e tunsă meticulos, copacii daţi cu var pe trunchi, iar panseluţele multicolore şi câteva statui completează tabloul unei ogrăzi fără cusur.

Citeşte şi FERMA VEDETELOR. Gina Pistol şi-a arătat tatuajele ascunse în cadrul show-ului FOTO

Chiar dacă are o casă impunătoare, trei maşini şi o fermă de utilaje la Moviliţa, Nea Raţă nu se făleşte cu averea sa, iar cei care-l cunosc spun că e om gospodar, modest şi-şi iubeşte familia ca pe ochii din cap.

„Are doi copii frumoşi, Maria şi Bogdan. Soţia Mihaela i-a crescut bine, sunt copii cuminţi şi respectuoşi”, a spus unul dintre puţinii săteni, care ştiu că vecinul lor e vedetă la Bucureşti. Localnicii urmăresc emisiunea Ferma Vedetelor de la Pro Tv, dar nici prin cap nu le-a trecut că fermierul care dă ordine vedetelor e chiar vecinul lor.

Citeşte şi FERMA VEDETELOR: Vica Blochina şi Mama Natură au ajuns la duel

„Nea Raţă? Ăla de la Pro tv stă în Agigea? Stau de 30 de ani aici, dar n-am auzit de el”, a spus nea Ion, care muncea la doi paşi de casa fermierului. Altă stradă, aceeaşi reacţie.

„Ne uităm la emisiune şi ne place fermierul. Zici că-i nea Marin! (n.r. Marin Barbu de la Antena 1) Dar nu ştiam că locuieşte aici! Poate s-o fi mutat de curând”, a spus tanti Nina. Nea Raţă de la Ferma Vedetelor, care s-a născut la ţară, în comuna Apa Asău (Bacău), are însă mai bine de 20 de ani de când şi-a ridicat casa în sat.