FERMA VEDETELOR. Cristina Cioran, jignită în ultimul hal în cadrul show-ului. „Miroşi a fum şi a capră…”

FERMA VEDETELOR. Toţi iubitorii celebrului reality-show-ului "Ferma Vedetelor" de la Pro TV sunt în continuare cu ochii aţintiţi pe personajele lor preferate din concurs. Mai nou, Cristina Cioran este cea care a avut parte de o surprinză nemaipomenită, dar şi de o remarcă usturătoare.

06 mai 2015, 10:01

FERMA VEDETELOR. Cristina Cioran a fost vizitată de iubitul ei, Traian Văduva, la „Ferma Vedetelor”, motiv pentru care Cristina Cioran a fost în al nouălea cer, scrie click.ro.

Citeşte şi FERMA VEDETELOR. Doiniţa Oancea a lasat o scrisoare controversată înainte să părăsească show-ul FOTO

„A venit iubitul meu, Omul Negru… Of, eşti plin de scaieţi! Vrei să-ţi dau jos pelerina? Da, nu mai pot de cald”, a replicat iubitul ei, Traian Văduva.

Totodată, acesta a făcut câteva remarci în glumă, la adresa iubitei lui. „Miroşi a fum şi miroşi a capră! Nu te-am văzut de două luni…”

„Da, miros a fum, a vacă, a capră, a de toate… Dar bine ai venit, Traian!”, a răspuns Cristina, fericită. 

Citeşte şi FERMA VEDETELOR 2015: Ce se întâmplă în spatele camerelor. S-a aflat secretul

Ferma Vedetelor: 8 concurenţi au rămas în lupta pentru 50.000 de euro

La Ferma Vedetelor încep să se strângă rândurile după eliminarea Doiniţei Oancea, de săptămâna trecută. Au mai rămas în cursa pentru marele premiu de 50.000 de euro Vica Blochina, Augustin Viziru, Dan Helciug, Cristina Cioran, Ionuţ Iftimoaie, dar şi cei nou intraţi – Gina Pistol, Roxana Ionescu şi George Vintilă. Ei vor munci pe brânci pentru a îndeplini toate sarcinile şi pentru a transforma locul într-unul în care să se poată locui.