FERMA VEDETELOR. Doiniţa Oancea a lasat o scrisoare controversată înainte să părăsească show-ul FOTO

FERMA VEDETELOR. In urma duelului de sambata, Doinita Oancea a fost nevoita sa paraseasca "Ferma Vedetelor". Inainte de a reveni in civilizatie insa, ea a lasat o scrisoare.

05 mai 2015, 07:36
FERMA VEDETELOR. Doiniţa Oancea a lasat o scrisoare controversată înainte să părăsească show-ul FOTO

FERMA VEDETELOR. Asemenea tuturor vedetelor eliminate din competitie, actrita le-a scris cateva randuri colegilor de ograda si a ales Fermierul-Sef al urmatoarei saptamani, scrie fermavedetelor.protv.ro. Inainte de parasi „Ferma Vedetelor”, ea a adresat un mesaj fiecarui coleg, fie ca era unul pozitiv, fie unul critic.

Citeşte şi FERMA VEDETELOR 2015: Ce se întâmplă în spatele camerelor. S-a aflat secretul

Daca lui Augustin i-a multumit pentru sprijinul acordat de-a lungul celor doua luni petrecute in ferma veche de peste 100 de ani, catre alti fermieri nu a avut tocmai vorbe de laude. Cristinei, de pilda, i-a sugerat sa nu mai fie ironica, in timp ce Vicai i-a transmis un mesaj dur.

Citeşte şi FERMA VEDETELOR: „Mama Natură”, surprinsă pe Litoral. Prietenii au dat-o de gol pe Facebook

Doinita i-a transmis ca a ranit-o si ca ar trebui sa tina minte faptul ca rating-ul se face si fara rautati, randuri la care blonda a raspuns simplu: „Nu-mi pasa”.

Scrisoarea a dat nastere unor adevarate dispute la masa „rotunda” a fermei, iar concurentii au inceput din nou sa-si fara reprosuri, chiar de fata cu Iulia.