FERMA VEDETELOR: Gafe în lanţ la PRO TV. Vedetele de la Fermă apar în ipostaze interzise

Celebrităţile de la “Ferma vedetelor” (PRO TV) gafează în lanţ. La o zi după ce Click! a scris că Augustin Viziru a jucat la cazinou, dându-se astfel de gol că a părăsit competiţia, un altul o comite grav. Dima Trofim s-a pozat de Paşte la o paranghelie, în afara fermei.

RomaniaTV.net
18 apr. 2015, 17:45

FERMA VEDETELOR. De Paşte l-am văzut la televizor, la PRO TV, închis în ferma de la Cocani (judeţul Dâmboviţa), dar în realitate el era liber ca pasărea cerului şi ciocnea ouă cu mai mulţi prieteni din Republica Moldova, printre care Tolik Simonov, Trofim Morar, Alexandra Timofte şi Melnic Dima, partenerul lui de afaceri. Cum a fost posibil? Ei bine, Click! a aflat că toţi concurenţii de la „Ferma vedetelor” au primit de la producători o permisie de Paşte, pentru a fi alături de cei dragi, însă li s-a interzis să se afişeze public pentru ca secretul să nu fie devoalat. În caz contrar, riscă amenzi usturătoare, care i-ar putea lăsa fără o parte din onorariul câştigat.

«Ferma vedetelor»: Viziru înscris la turneele de poker

Zilele în care este înregistrat ca fiind participant la turnee ridică semne de întrebare. Pe 23 martie, figurează că a jucat la un turneu, unde a ieşit pe locul 15 şi a câştigat 7 puncte. Pe 3 aprilie, Viziru apare din nou. El ar fi participat şi atunci, însă a pierdut. “Participarea este obligatorie, nu se poate juca decât la masă. Ultima oară, Augustin a fost acolo înainte de Paşte. A jucat cash poker chinezesc şi a pierdut în jur de 1.500 de euro”, a povestit, pentru Click!, o persoană din anturajul vedetei. 

Augustin Viziru la masa de poker

«Ferma vedetelor»: Se bat pentru marele premiu de 50.000 de euro

Premiul pus în joc pentru cel care va dovedi că are calităţi de fermier este de 50.000 de euro, la “Ferma Vedetelor”. Primul concurent care a părăsit competiţia a fost actorul Tudorel Filimon, care a plecat din concurs cu Salvarea. Au urmat Oana Radu şi Ştefan Stan, dar şi Mioara Velicu, care a invocat probleme de sănătate. În locul lui Nea Popa şi Mioara Velicu au fost aduşi Roxana Ionescu şi Lucian Viziru, ambii eliminaţi între timp.  În concurs au rămas deocamdată Vica Blochina, Augustin Viziru, Dima Trofim, Dan Helciug, Doiniţa Oancea, Cristina Cioran şi Ionuţ Iftimoaie.

«Ferma vedetelor»: Uite ce interdicţii au vedetele!

  • Nu au voie să se afişeze la evenimente mondene;
  • Trebuie să evite locurile aglomerate din oraş: mall-uri, restaurante cunoscute etc;
  • Nu au voie să posteze pe reţelele de socializare;
  • Nu au voie să-şi folosească telefoanele personale, aşa că au apelat la alte numere pentru a vorbi cu prietenii şi familia;
  • Nu au voie să dea amănunte despre culisele emisiunii şi despre locul unde au filmat.