FERMA VEDETELOR. Prima DECLARAŢIE a câştigătorului. Cui îi mulţumeşte George Vintilă

FERMA VEDETELOR. George Vintilă a câștigat ultima probă din concurs în fața Vicăi Blochina și a fost ales ”Fermierul anului 2015”. Dj-ul a publicat pe pagina oficială de Facebook un mesaj pentru fanii, prietenii şi familia, care l-au susţinut, dar şi pentru Augustin Viziru, care s-a accidentat grav la mână.

31 mai 2015, 11:15
FERMA VEDETELOR. Prima DECLARAŢIE a câştigătorului. Cui îi mulţumeşte George Vintilă

Făra tine nu aş fi reusit! Mulţumesc pentru energia pozitivă şi toate gândurile bune! Respect şi sănătate partenerului meu de joacă Augustin! Respect ascultătorilor care au crezut în mine! Şi nu în ultimul rând celor dragi mie, cărora inima le-a batut în acelaşi ritm cu a mea! O super experienţă! Dintr-un joc de strategie, copiii de la Magic Camp vor putea, în număr mai mare, să se joace la greu! We are WINNERS!!„, a scris George Vintilă pe Facebook.

FERMA VEDETELOR. Dupa trei luni de munca in care au indurat frigul, stresul, presiunea psihologica si, cel mai mult, dorul familiei, Vica Blochina, Augustin Viziru, George Vintila si Dan Helciug s-au luptat pentru marele premiu de la Ferma Vedetelor in cadrul finalei care a avut loc LIVE, pe 30 mai, marele castigator fiind George Vintila

Cei patru finalisti s-au duelat in sistem piramida si au oferit publicului dueluri de senzatie. In prima faza au avut loc cele doua semifinale, intre Vica Blochina si Dan Helciug, respectiv George Vintila si Augustin Viziru, castigatorii lor, Augustin Viziru si B fiind protagonistii marelui duel in urma caruia s-a descis marele castigator.

CITEŞTE ŞI FERMA VEDETELOR. Probă incredibilă pentru o concurentă, la emisiunea difuzată în Anglia

Prima semifinala i-a adus fata in fata pe George Vintila si Augustin Viziru, iar acestia s-au infruntat pentru un loc in ultimul act in proba „sparge lemul si potriveste-l in gaura!”, castigator fiind cel din urma. In cea de-a doua semifinala, Vica Blochina si Dan Helciug s-au confruntat in proba „break the bricks”, frumoasa blonda fiind cea care si-a castigat locul pentru duelul final.

FERMA VEDETELOR. In timpul primei semifinale, Augustin Viziru s-a accidentat in timp ce taia lemne, fiind nevoie de interventia medicilor pentru a mai putea continua competitia. La sfatul acestora, Viziru a hotarat sa mearga la spital pentru ingrijiri suplimentare, astfel ca s-a desfasurat o proba suplimentara intre Dan Helciug si George Vintila pentru alegerea celui de-al doilea finalist, proba care a fost castigata de cel din urma.