Fetele lui Dinu Patriciu: ce trebuie să facă pentru a moşteni averea de două miliarde de euro

Fiicele lui Dinu Patriciu din prima căsătorie, Maria (27 de ani) şi Ana (31 de ani) au timp de studii, dar şi de călătorii şi de petreceri la nivel înalt.

19 aug. 2014, 09:49
Fetele lui Dinu Patriciu: ce trebuie să facă pentru a moşteni averea de două miliarde de euro

Ambele au apărut de nenumărate ori în paginile publicaţiilor mondene, chiar dacă stilul lor se apropie mai degrabă de Vama Veche, decât de discotecile de fiţe.

La capitolul studii, ambele stau bine. Ana a terminat în 2008 Universitatea Europeană de Business – Administration de la Geneva (Elveţia), în timp ce Maria a absolvit Şcoala Naţională Superioară de Arhitectură de la Paris-Belleville, călcând pe urmele părintelui în privinţa meseriei. Crescute iniţial în Canada, la ferma din Sherbrooke a Sabinei Patriciu, mama lor, fetele au avut parte apoi, fiecare, de câte o locuinţă, fie în Elveţia, unde a studiat Ana, fie în Franţa, la Paris, unde a învăţat Maria.

DINU PATRICIU A MURIT. Scrisoarea familiei omului de afaceri

Relaţia dintre Dinu Patriciu şi fetele sale are şi o conotaţie financiară profundă şi controversată, legată chiar de moştenirea averii acestuia. Mai precis, Dinu Patriciu a semnat cu ele un contract pentru a le determina să înveţe să câştige bani.

“Le-am învăţat să-şi trăiască propria viaţă şi am un contract cu ele, de acum 10 ani: dacă la 30 de ani nu câştigă fiecare câte 150.000 $ pe an, prin propriile puteri, nu moştenesc nimic. Totul va rămâne unei fundaţii!”, declara Patriciu în urmă cu câţiva ani.

DINU PATRICIU A MURIT. Cum a făcut primul milion şi ce se va întâmpla cu AVEREA LUI

Relaţia dintre aceştia este controversată şi dacă ne raportăm la cele mai grele clipe din viaţa miliardarului. La finele anului trecut, Dinu Patriciu a fost supus unei intrevenţii chirurgicale la o clinică privată din Italia. Au fost trei zile critice pe care a reuşit să le depăşească cu bine, însă, după cum scrie wowbiz.ro, lângă el nu au fost nici fiica şi nici Melanie Chen, femeia de origine asiatică despre care s-a scris că are grijă de averea magnatului.
 
Amândouă au preferat să petreacă în staţiuni exclusiviste de schi.