Fetiţa de 5 ani care a fost violată şi ucisă, deshumată. Anchetatorii caută noi probe

Fetița de 5 ani care a fost violată și ucisă în Baia Mare ar putea fi deshumată. Anchetatorii vor să preleveze noi probe ADN necesare pentru identificarea criminalului care nu a fost prins nici până acum. Sunt acuzații grave pentru anchetatori.

09 mai 2018, 10:10
Fetiţa de 5 ani care a fost violată şi ucisă, deshumată. Anchetatorii caută noi probe

Procurorii care se ocupa de cazul Esterei, fetita de 5 ani violata si ucisa cu sange rece, au decis ca micuta sa fie deshumata, dupa ce probele ADN prelevate pana acum s-ar fi dovedit a fi neconcludente. Cazul ar putea fi preluat de un procuror criminalist din Capitala, spun aceleasi surse.

Dosarul Estera se scufunda in mister pe zi ce trece. Au fost prelevate probe ADN, dar rezultatul acestora n-a adus raspunsuri. Dimpotriva. Urmeaza un nou set de analize, spun surse din ancheta.

Vestea ca micuta Estera va fi dezgropata i-a socat pe cei care au cunoscut-o.
 
 
Analizele ADN n-ar fi fost concludente, din cauza ca trupul fetitei a fost mutat de membrii familiei imediat dupa ce au gasit-o fara suflare. Copila a fost violata si ucisa lunea trecuta, intre 9 si 10 seara. Micuta il stia pe agresor, banuiesc anchetatorii, dar vecinii sunt convinsi ca ucigasul pedofil NU este din comunitatea lor.
 
Anchetatorii pastreaza o tacere de mormant in legatura cu cazul Esterei. Nu se stie inca data la care ar putea fi deshumata, potrivit Stirile Kanal D. 
 
Familia Esterei a fost audiată, sâmbătă, pentru stabilirea împrejurărilor în care fetiţa a dispărut din faţa blocului. Printre cei chemaţi s-au numărat ceilalţi şase fraţi, dar şi tatăl, deoarece minorii nu pot fi audiaţi decât în prezenţa unui adult.

Bunica fetiţei face declaraţii sfâşietoare.

„Fetiţa s-a dus afară. Era cam ora 8.00 seara, n-a venit. Apoi am văzut că e ora 09.00, nu a venit încă în casă. La ora 10.00, nu a venit, iar fraţii ei au început să o caute peste tot. Între ora 10.00 şi 11.00 (seara, n.r.) a găsit-o moartă acolo (în clădirea dezafectată, n.r.) sora ei de 17 ani şi cu fratele de 12 ani. Copilul s-a speriat foarte tare. Gândiţi-vă în ce hal s-au speriat, după ce și-au găsit popria soră moartă. Băiatul s-a închis în cameră și nu a mai vrut să iasă, că i-a fost frică”, spune bunica.

„Estera trebuia să meargă acuma la toamnă la şcoală. Nu ştiu cine ar fi putut fi criminalul, dar cineva a zis că l-a văzut când o trăgea pe fetiţă de mână”, spune o vecină.

Când a fost descoperit, trupul micuţei era mutilat aproape complet, iar capul îi era zdrobit. Medicii legişti au descoperit şocaţi multe fracturi craniene produse cu un corp dur. Leziunile şi fracturile suferite i-au provocat copilei de cinci ani o moarte violentă şi brutală.