Fetiţa care fusese furată de tatăl italian a rămas abandonată în spital

Fetiţa de cinci luni pe care tatăl ei italian a luat-o din braţele mamei pentru a o scoate din ţară, a ajuns pe un pat de spital. E perfect sănătoasă, dar stă într-o secţie cu bebeluşi bolnavi, pentru că nimeni nu s-a mai interesat de ea de când a fost recuperată într-o acţiune de amploare. Prinşi în lupta pentru custodie, părinţii au uitat de micuţă, informează România TV.

13 mart. 2013, 14:00
Fetiţa care fusese furată de tatăl italian a rămas abandonată în spital

Fetiţa de cinci luni a rămas abandonată în secţia de pediatrie a spitalului din Arad. Medicii se tem ca micuţa să nu fie din nou răpită şi asta după ce tatăl ei a încercat încă din luna februarie să îşi recupereze copilul, însă nu a reuşit. Abia marţi a reuşit să o ia pe fetiţă din braţele mamei sale. Acesta a fost prins de poliţiştii din Arad în apropierea gării în timp ce încerca să urce într-un tren şi să plece înapoi în Italia cu fetiţa.

Bărbatul este audiat de poliţiştii din judeţul Bacău, iar mama micuţei nu este de găsit. Cei de la spital spun că nu ştiu când şi cine va veni să ia copilul acasă, un copil sănătos, pentru care există pe rol două procese de custodie, unul în Italia şi altul în România.