Fetiţă de 11 ani spulberată pe trecerea de pietoni. Imaginile vă pot afecta emoţional VIDEO

Accident şocant în această dimineaţă, într-o comună din Buzău. O fetiţă de 11 ani a fost spulberată pe trecerea de pietoni, de o maşină condusă de un şofer începător. Vă avertizăm că imaginile care urmează vă pot afecta emoţional.

09 mai 2018, 09:09
Fetiţă de 11 ani spulberată pe trecerea de pietoni. Imaginile vă pot afecta emoţional VIDEO

O fetiţă de 11 ani a fost accidentată pe trecerea de pietoni în timp ce se îndrepta spre şcoală. Copila a fost pur şi simplu spulberată de un autoturism condus de un elev de 18 ani, care are permis de doar trei luni.

Din primele informaţii, accidentul s-a produs la mică distanţă de şcoala din localitatea buzoiană Căpăţâneşti, comuna Mărăcineni, acolo unde fetiţa de 11 ani este elevă în clasa a IV-A.

Ea s-a angajat în traversarea şoselei pe trecerea de pietoni, moment în care un autoturism condus de un un tânăr de 18 ani, la rândul său elev, s-a angajat în depăşirea maşinilor care opriseră la zebră, lovind pietonul. Accidentul a fost surprins de camerele de luat vederi din zonă.

Pe imagini se poate vedea cum fetiţa a fost luată pe capota autoturismului şi trântită într-un gard viu, în timp ce maşina scăpată de sub control a oprit pe trotuar.

Tânărul de 18 ani care a provocat accidentul este elev la un liceu din Buzău şi are permis de trei luni. El va fi cercetat pentru vătămare corporală din culpă.

Fetiţa de 11 ani se află la Spitalul Judeţean Buzău unde primeşte îngrijiri medicale.