Fetiţă de 12 ani, prinsă sub tramvai. Pompierii au reuşit s-o scoată după 15 minute şi a fost dusă la spital – VIDEO

O fetiţă de 12 ani a ajuns sub un tramvai. Accidentul s-a produs joi în zona Teatrului ''Ioan Slavici'' din Arad. Copila, care potrivit martorilor a traversat pe culoarea roşie a semaforului, fiind atentă la telefon, a fost scoasă de sub tramvai de către un echipaj de descarcerare şi transportată la spital. 

RomaniaTV.net
11 ian. 2018, 14:03

„Detașamentul de Pompieri Arad a intervenit cu 3 echipaje pentru salvarea unei fete de 12 ani prinsa sub tramvai. Intervenția a presupus ridicarea tramvaiului cu ajutorul cilindrilor hidraulici și a pernelor din dotarea autospeciale descarcerare. A fost decupata o parte a tramvaiului. Subofițerii au întrat sub tramvai cu o targa lopata, au fixat victima și aceasta a fost scoasa în viata și predata către echipajul SMURD. Intervenția a durat aproximativ 15 minute”, au anunţat reprezentanţii ISU Arad pe pagina de Facebook.

Victima a fost transportată la spital în stare stabilă, cu fracturi de membru superior stâng şi membru inferior stâng, dar şi mai multe traumatisme craniene.

 

Fetiţa în vârstă de 12 ani lovită de tramvai era împreună cu o colegă şi nu a fost atentă atunci când a traversat dinspre alimentara Record spre Catedrala Catolică. Conform martorilor, fetiţa era atentă la telefonul mobil şi nu a văzut tramvaiul. În plus, a traversat pe culoarea roşie a semaforului. 

Vatmanul tramvaiului a claxonat de mai multe ori pentru a le atenţiona, dar nu a mai putut opri tramvaiul, iar fata lovită a fost târâtă aproximativ zece metri, scrie Agerpres. Din fericire, fata nu a fost tăiată de roţile tramvaiului.