Fetiţă de 12 ani operată de urgenţă, după ce a fost înjunghiată de propriul tată

O fată de 12 ani din municipiul Arad a fost înjunghiată de propriul tată, care, conform familiei, era în stare de ebrietate, fiind rănită grav la antebraţ şi supusă unei intervenţii chirurgicale. Bărbatul, despre soţia spune că face scandal de fiecare dată când bea, este cercetat în stare de libertate pentru violenţe în familie.

27 nov. 2017, 10:25
Fetiţă de 12 ani operată de urgenţă, după ce a fost înjunghiată de propriul tată

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, Simina Roz, a declarat, luni, corespondentului News.ro, că o fată de 12 ani a fost supusă unei intervenţii chirurgicale după ce a fost înjunghiată cu un cuţit în antebraţ.

Fata a fost adusă la spital de o ambulanţă, după ce mama acesteia la sunat la 112.

Mama victimei a declarat, pentru News.ro, că agresiunea a avut loc pe fondul consumului de alcool.

„Soţul meu este un om bun, dar când bea se schimbă total şi face scandal. Acum s-a întâmplat că eram eu cu fiica asta rănită şi cea mai mică, de 10 ani, în cameră. El a venit şi tot punea pe foc, iar fata mai mare i-a zis să nu mai bage lemne în sobă că e prea cald. Soţul a luat un cuţit de bucătărie şi a aruncat după ea şi a nimerit-o”, a declarat femeia.

Cuţitul folosit are o lamă de aproximativ 15 centimetri şi i-a produs fetei o hemoragie puternică.

Conform medicilor spitalului, victima este şi în stare de şoc şi va rămâne internată pentru supraveghere.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Arad, Lorena Radu, a declarat că agresorul, în vârstă de 42 de ani, este cercetat în stare de libertate pentru violenţe în familie.

Citeşte şi Mamă înjunghiată în spital în faţa copilului