INTERVENŢIE de URGENŢĂ în Vaslui. Copil de 2 ani, la un pas să fie lovit de tren VIDEO

Un copil de doi ani a fost la un pas să fie lovit de tren, în judeţul Vaslui. Micuţul a rămas nesupravegheat preţ de câteva minute, a fugit după un câine şi s-a apropiat de şine. El a fost aruncat la câţiva metri distanţă de curentul format de trenul care a trecut cu viteză mare, informează România TV. Din păcate, el a ajuns în stare gravă la spital.

11 apr. 2017, 05:25
INTERVENŢIE de URGENŢĂ în Vaslui. Copil de 2 ani, la un pas să fie lovit de tren VIDEO

În momentul în care s-a apropiat de locomotivă, curentul format de trecerea rapidă a trenului l-a aruncat pe băieţel la câţiva metri distanţă. Asta, spun medicii, i-a salvat viaţa. Tatăl l-a auzit pe băiat plangând şi a sunat, disperat, după ajutor.

„Copilul a fost găsit conştient, dar cu un traumatism cranio-cerebral forte, cu o plagă scalpată pe o jumătate de craniu. A fost stabilizat şi a fost transportat la Spitalul Judeţean Vaslui pentru investigaţii suplimentare şi tratament adecvat. În momentul de faţă copilul este stabil şi şansele sunt bune pentru recuperare”, a declarat un medic de pe ambulanţă.

Părinţii spun că nu şi-au neglijat copilul, dar povestesc că băieţelul a ieşit în fugă pe poartă, iar ei locuiesc la câţiva paşi de calea ferată. Poliţia şi Protecţia Copilului au deschis o anchetă în acest caz.

Citeşte şi TRAGEDIE în Caraş-Severin. O fetiţă de numai 4 ani a fost lovită de tren