Fetiţă de 9 ani aruncată de instanţă în braţele tatălui violator

O copilă de 9 ani din Vaslui a fost aruncată de instanţă în braţele tatălui care o abuza sexual. Fata a fost dată în grija unor asistenţi maternali după ororile din familie. A fost bătută însă, iar magistraţii au decis să se întoarcă acasă, acolo unde a devenit din nou victima tatălului.

RomaniaTV.net
14 mart. 2016, 07:16
Fetiţă de 9 ani aruncată de instanţă în braţele tatălui violator

Drama unei fetiţe de 9 ani din Bârlad a început în iulie, anul trecut, atunci când tatăl său a abuzat-o sexual. Copila a reuşit să scape din braţele lui şi a fugit la mama sa care a anunţat autorităţile.

Individul a fost cercetat în stare de libertate, iar între timp fata a fost dată în grija unui asistent maternal din Huşi. Sorta i-a fost potrivnică şi de data aceasta pentru că femeia plătită din banii statului pentru a avea griJă de fetiţă a umilit-o şi a lovit-o fără milă.

Când fetiţa s-a plâns de comportamentul asistentului maternal a ajuns din nou în faţa instanţei, care a decis să se întoarcă în familie, acolo unde a dat din nou de tatăl violator. Potrivit România TV, copila a fost din nou abuzată sexual de bărbat.

La sfârşitul săptămânii trecute, bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, iar fetiţa a rămas în continuare lângă mama sa.

Vezi şi: O fetiţă de 10 ani din Constanţa, sechestrată şi violată zile în şir de un tânăr de 26 de ani