Fetiţă de OPT ani, UCISĂ de un consilier local în Giurgiu. Părinţii acuză MUŞAMALIZAREA cazului

O fetiţă în vârstă de opt ani şi-a pierdut viaţa după ce a fost lovită cu maşina de Ninel-Nicuşor Neagu, fostul candidat al PDL la postul de primar al comunei Vărăşti. Singurul martor al accidentului în urma căruia fata şi-a pierdut viaţa îi acuză pe poliţişti că vor să muşamalizeze povestea.

RomaniaTV.net
13 iun. 2013, 09:33
Fetiţă de OPT ani, UCISĂ de un consilier local în Giurgiu. Părinţii acuză MUŞAMALIZAREA cazului

Copila a fost omorâtă de fostul candidat PDL la postul de primar al comunei Vărăşti marţi seara. Localnicii spun că fetiţa a fost spulberată marţi seara de maşina lui Ninel-Nicuşor Neagu, la doar câteva ore după ce acesta agresase un alt copil care ar fi traversat prea lent pe o trecere de pietoni.

Potrivit România TV, singurul martor al accidentului îi acuză pe poliţişti că vor să muşamalizeze povestea, în timp ce părinţii fetiţei sunt sfâşiaţi de durere.

Când a plecat de-acasă mi-a zis: „Tati, dă-mi cinci lei să mă duc să-mi iau o gumiţă de şters şi o ascuţitoare, că mâine îmi trebuie la şcoală.” I-am dat cinci lei şi a plecat. Nu s-a mai întors copilul meu! Un vecin de pe-aici, a venit repede, pe bicicletă: „Nea, Victore, nea Victore, vino că Denisa, fata matale, a dat o maşină peste ea şi e în mijlocul şoselei, plină de sânge!”M-am aplecat cu urechea şi i-am ascultat inimioara. Şi-i bătea inimioara, domnule! Îi bătea inimioara„, îşi aminteşte tatăl Denisei, sfâşiat de durere, ultimele cuvinte ale fetiţei.

Citeşte şi Primar bătut cu bestialitate în sediul Primăriei VIDEO EXCLUSIV

Singurul martor al accidentului spune că poliţiştii vor să îl scoată basma curată pe Nicuşor Neagu.

Mi-au spus cei de la Criminalistică, de la Giurgiu: „Nu mai spune de viteză, că nu mai are niciun rost!” Domnii anchetatori şi domnii de la Poliţia comunei Băneasa m-au lăsat singur cu dânsul în cameră şi a închis şi uşa ca să ajungem la o înţelegere. I-am spus: „Domnule, am şi eu copii şi dacă iau bani de la dumneavoastră, Dumnezeu poate să mă pedepsească! A avut viteză excesivă. După părerea mea, o sută- o sută şi ceva de kilometri la oră. A luat-o, a aruncat-o în sus! A căzut jos, cu ochii aţintiţi la cer, cu ochii deschişi! N-a mai avut suflare!„, povesteşte bărbatul care a fost martorul accidentului.

De asemenea, localnicii spun că Neagu ar fi agresat un alt copil, cu puţin timp înaintea accidentului. Părinţii copilului au depus plângere la Poliţie, dar şeful de post din Vărăşti pare copleşit de anchetă.

Citeşte şi Un bărbat din Giurgiu, acuzat că a violat şi omorât o femeie în locuinţa acesteia, a fost reţinut

A accidentat mortal o minoră de 8 ani din judeţul Giurgiu, pieton care a traversat drumul prin loc nepermis şi fără să se asigure. Conducătorul auto nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice şi este cercetat în stare de libertate pentru comiterea infracţiunii de ucidere din culpă„, a declarat prin telefon comisarul Constantin Cristian Şuţă, purtător de cuvânt IPJ Giurgiu.

Am tras de volan stânga, am atins frâna pentru că eram într-o situaţie ciudată. Dacă ocoleam prin stânga, îi omoram pe ceilalţi doi, mai erau două persoane. Nu am avut nici 50. Undeva la 60-70„, a recunoscut Ninel Nicuşor Neagu, consilier local Vărăşti.