Fetiţă de şapte ani, ÎNGROPATĂ de VIE chiar de RUDE: Am auzit plânsete şi am văzut cum se MIŞCA PĂMÂNTUL FOTO

Un incident bizar a avut loc în India, după ce un bărbat a auzit sunete ciudate venind din pământ. Într-un final, el a descoperit o fetiţă îngropată de vie. După ce copilul şi-a revenit a fost dus la poliţie, iar declaraţiile sale au reuşit să şocheze autorităţile.

28 aug. 2014, 15:52

Incidentul a avut loc într-un sat din regiunea Uttar Pradesh din India. Micuţa a fost găsită de un sătean după ce bărbatul a auzit zgomote ciudate venind din pământ, potrivit Mirror.

Citeşte şi BIZARA POVESTE a femeii care a ŞOCAT MEDICII după ce a fost ÎNSĂRCINATĂ cu un făt timp de 38 de ani

După ce a urmat sunetele, el a găsit o bucată de pământ rânced pe un câmp, care se mişca, alături de plânsetele unei fetiţe. După ce a săpat, el a dat de copilă, mai mult moartă decât vie. Ulterior, după ce şi-a revenit, ea a spus că o cheamă Tanu. Fata a fost dusă la poliţie, unde autorităţile au descoperit că indianca avea urme de strangulare pe gât. 

Citeşte şi Povestea TERIFIANTĂ a primelor femei care vor fi SPÂNZURATE. Două surori au îngrozit un MILIARD de oameni FOTO

Tanu le-a spus poliţiştilor că este din satul Semri Gauru, unde locuia alături de mama sa, Renu Awasthi. Cele două nu au mai fost văzute în localitate din data de 20 august, atunci când casa a fost închisă. Cu toate acestea, micuţa a declarat că ea a fost luată de unchiul şi mătuşa sa, ca apoi să fie îngropată pe câmp. Mai mult, bunica copilei a adăugat că fiica ei avea probleme cu soţul şi a fugit de acasă fărăr să spună un cuvânt. Poliţia este în prezent în căutarea mamei minorei.