Fetiţa femeii dispărute la Cluj A MURIT în spital. Mama este căutată în continuare

Fetiţa în vârstă de 12 ani, bolnavă de leucemie şi internată la un spital din Cluj Napoca, a murit luni seara, după cum transmite România TV. Mama fetei a dispărut în urmă cu cinci zile de acasă, iar poliţiştii o caută cu mai mulţi în pădurile din apropierea oraşului, după ce au căutat-o în zadar pe malurile Someşului.

13 ian. 2015, 06:54
Fetiţa femeii dispărute la Cluj A MURIT în spital. Mama este căutată în continuare

Fetiţa în vârstă de 12 ani fusese diagnosticată cu leucemie la începutul lunii decembrie. Potrivit România TV, ea s-a stins din viaţă luni seara, în jurul orei 21.00, în ciuda eforturilor din ultimele săptămâni ale medicilor clujeni.

În momentul în care mama sa a aflat diagnosticul fetei, devastată de durere, ea şi-a abandonat copilul în spital. S-au scurt cinci zile de atunci, iar poliţiştii o caută în continuu.

Potrivit oamenilor legii, Lăcrămioara Elena Dobrican , de 38 de ani, a plecat la data de 9.01.2015 din incinta unei unităţi medicale de pe raza municipiului Cluj-Napoca şi nu s-a mai întors. Femeia are i înălţime 1,60-1,70 m, păr negru lung până la umeri, iar la momentul plecării era îmbrăcată cu o geacă de fâş de culoare neagră, pantaloni de culoare neagră cu dungi roşii și purta pantofi sport culoare albă.

Citeşte şi Gest CUMPLIT al unei mame: Şi-a abandonat pruncul de doar câteva zile pe treptele unui spital