Maşină SPULBERATĂ de tren, în Cluj. Fetiţa rănită a murit în urma pierderii masive de sânge

Fetiţa de nouă ani adusă cu elicopterul SMURD la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Târgu Mureş, în urma accidentului petrecut, vineri, în judeţul Cluj, nu a putut fi salvată.

27 dec. 2014, 16:02
Maşină SPULBERATĂ de tren, în Cluj. Fetiţa rănită a murit în urma pierderii masive de sânge

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă din Târgu Mureş, Mariana Negoiţă, a declarat, sâmbătă, că fetiţa de nouă ani nu a mai putut fi salvată, chiar şi după operaţia suferită fiind în stare gravă. Copilul a murit în urma pierderii masive de sânge.

Trei persoane, între care doi copii, au fost grav rănite, vineri, după ce autoturismul în care se aflau a fost lovit de un tren, între localităţile Bucea şi Negreni, judeţul Cluj. Fetiţa adusă cu elicopterul SMURD la Târgu Mureş, în vârstă de nouă ani, a suferit multiple traumatisme şi a făcut mai multe stopuri cardiace, iar în cele din urmă a decedat.

Maşină SPULBERATĂ de tren, în Cluj. O femeie a murit, cei doi copii ai săi sunt în stare gravă

Maşina era condusă de băiatul de 15 ani al femeii despre care s-a spus iniţial că ar fi condus vehiculul fără să se asigure la trecerea la nivel cu calea ferată.

Conform IPJ Cluj, băiatul vinovat de producerea accidentului este în spital în stare gravă. Mama lor a fost resuscitată de paramedici la locul accidentului, după ce a fost scoasă dintre fiarele contorsionate ale maşinii, însă viaţa sa nu a mai putut fi salvată.

Detalii ŞOCANTE. Maşina SPULBERATĂ de tren în Cluj era condusă de fiul de 15 ani al femeii moarte