Fetiţă răpită de tată, mama strigă după ajutor. Povestea unei românce terorizate de soţul egiptean

O româncă din judeţul Alba trăieşte o adevărată dramă. Femeia, care este stabilită în Egipt, nu şi-a mai văzut fetiţa în vârstă de 5 ani de aproape un an, după ce soţul ei i-ar fi răpit-o. Asta pentru că bărbatul, cetăţean egiptean, le bătea pe amândouă, iar românca a decis să-l părăsească.

10 iun. 2017, 06:36
Fetiţă răpită de tată, mama strigă după ajutor. Povestea unei românce terorizate de soţul egiptean

O femeie în vârstă de 37 de ani din Aiud, judeţul Alba, trăieşte o adevărată tragedie. Anamaria Marossy locuieşte în Egipt şi nu mai ştie nimic, de aproape un an, de fetiţa ei în vârstă de 5 ani. Fatima Awadalla a fost răpită de tatăl ei egiptean în iunie 2016 şi nu mai este lăsată să îşi vadă propria mamă.

Românca s-a căsătorit cu cetăţeanul egiptean Yasser Abdel Maguid Awadalla în 2010, căsătorie care a avut loc în incinta Ambasadei Romaniei de la Roma. În urmă cu doi ani, cei trei au plecat în Egipt pentru o scurtă vacanţă.

Potrivit adevarul.ro, din păcate, acolo, excursia s-a transformat în şedere definitivă iar viaţa româncei într-un coşmar. Din soţul iubitor şi tatăl grijului, el ar fi devenit un monstru. Copila şi soţia ar fi fost fost obligate să suporte numeroase violenţe fizice şi verbale. Nemaiputând îndura bătăile şi umilinţele, Anamaria a decis să îşi ia fetiţa şi să părăsească ţara piramidelor. Anticipând mişcarea soţiei, tatăl şi-a luat prin forţă fetiţa la sfârşitul lunii iunie 2016, i-ar fi furat telefonul şi documentele soţiei, a dat-o afară din casă şi s-a făcut nevăzut.

Românca a făcut nenumărate plângeri către autorităţile egiptene, dar până acum nu s-a rezolvat nimic. Din iunie 2016 şi până astăzi, Anamaria locuieşte într-un apartament, fără a şti ceva de copilul ei. Deşi nu munceşte, femeia nu vrea să părăsească Egiptul până nu va reuşi să îşi recupereze copilul.

Citeşte şi: Scrisoarea dură a unei mame pentru fiica ei de 15 ani: „Peste 3 ani te pot alunga de acasă”