Fetiţa violată şi ucisă a fost înmormântată. Criminalul este încă liber

Fetiţa de cinci ani violată şi ucisă cu bestialitate a fost înmormântată în rochie de mireasă. Sicriul a fost purtat pe ultimul drum de părinţii şi de cei opt frați ai copilei, aflați în stare de șoc. Între timp, criminalul este încă în libertate.

RomaniaTV.net
04 mai 2018, 11:44
Fetiţa violată şi ucisă a fost înmormântată. Criminalul este încă liber

A fost jale mare la înmormântarea fetiţei de cinci ani. Sute de oameni au vrut să fie aproape de familia îndoliată. Părinții, frații, dar şi vecini au condus-o pe micuță pe ultimul drum cu râuri de lacrimi, flori și lumânări aprinse. Cu toţii sunt încă în stare de șoc. Scene emoționante s-au petrecut atât înainte de slujba religioasă, cât și la locul în care copila își va dormi somnul de veci.

Printre cei prezenţi s-a numărat şi primarul din Baia Mare care a suportat toate cheltuielile de înmormântare. Acesta a avut şi un mesaj pentru cei care au venit.

Deși au trecut 5 zile de la oribila crimă, autorul nu a fost găsit. Mai mulți suspecți au fost audiați însă poliția nu a făcut nicio reținere.

Citeşte şi Criminalul fetiţei de 5 ani din Baia Mare este în continuare în LIBERTATE. Mai mulţi suspecţi au fost audiaţi la Poliţie