Mihai Fifor: Am avut două dezbateri – una reală, cu Dăncilă şi o mascaradă, cu Iohannis

La alegerile prezidenţiale din 24 noiembrie românii decid dacă vor "o Românie condusă de un preşedinte viu, autentic, cu calităţile şi defectele sale reale, care nu evită pe nimeni şi care îşi doreşte o naţiune unită, o tara pentru toti romanii" sau "o Românie condusă de o poză, de un robot, de un preşedinte fake, care vrea o naţiune dezbinată, o tară golită de cei incomozi", a susţinut Mihai Fifor într-o postare pe contul său de Facebook, după cele două întâlniri cu presa organizate de staff-urile de campanie a celor doi candidaţi din turul al doilea al alegerilor prezidenţiale, Klaus Iohannis şi Viorica Dăncilă. 

RomaniaTV.net
20 nov. 2019, 08:54
Mihai Fifor: Am avut două dezbateri – una reală, cu Dăncilă şi o mascaradă, cu Iohannis

Secretarul general al PSD Mihai Fifor afirmă că marţi seară au fost două dezbateri – una reală, cu Viorica Dăncilă şi o mascaradă, cu Iohannis. 

„Am avut până la urmă două dezbateri: una reală, cu Viorica Dăncilă și o mascaradă, cu Iohannis. Una în care Viorica Dancila nu a evitat pe nimeni și a răspuns la toate întrebările și o scenetă proastă, regizată, controlată, cenzurată, ca să iasă bine pentru Iubitul Conducător. Una cu o presă normală care și-a făcut datoria și alta cu jurnaliști „instruiți” de Cotroceni în prealabil”, a susţinut Mihai Fifor, referindu-se la dezbaterile electorale organizate de staff-urile de camapanie ale lui Klaus Iohannis şi Viorica Dăncilă.

DEZBATERE ELECTORALĂ LIVE Klaus Iohannis: „PSD ne-a aruncat în haos. Nu mă joc, nici nu dictez, prezidez”

Viorica Dăncilă: „O confruntare ar fi arătat cum suntem fiecare dintre noi” Ce întrebări i-a transmis lui Klaus Iohannis LIVE VIDEO

„Partea bună e că am aflat cum ar arăta România dacă ar fi condusă de fiecare dintre cei doi candidați.

Putem avea o Românie condusă de un președinte viu, autentic, cu calitățile și defectele sale reale, care nu evită pe nimeni și care își dorește o națiune unită, o tara pentru toti romanii sau o Românie condusă de o poză, de un robot, de un președinte fake, care vrea o națiune dezbinată, o tară golită de cei incomozi, în care totul e controlat și cenzurat.

Putem avea o democrație cu o presă liberă și eficientă sau ne putem întoarce la alte timpuri când presa era doar o unealtă a regimului de la putere”, mai precizează Fifor.

„Voi în ce ţară doriţi să trăiţi? Într-o Românie liberă şi emocratică sau într-o ţară a fricii, intoarsă in negura zilelor de dinainte de 1989?”, întreabă el.