Fiica Adrianei Iliescu a ajuns în clasa a V-a FOTO

In urma cu noua ani si jumatate, Adriana Iliescu devenea cea mai varstnica mama din lume. Fiica acesteia a ajuns în clasa a V-a, dar, din păcate, are probleme financiare.

16 sept. 2014, 20:08
Fiica Adrianei Iliescu a ajuns în clasa a V-a FOTO

La aproape 67 de ani, profesoara din Bucuresti a nascut-o pe micuta Eliza, in urma unei proceduri complicate, incheiate insa cu succes. O tara intreaga a comentat atunci decizia controversata a femeii, aceea de a aduce pe lume un copil la o varsta atat de inaintata si nu putini au fost cei care au atacat-o pe proaspata mamica, spunandu-i ca mai bine i s-ar fi potrivit rolul de bunica.

Dar pentru Adriana Iliescu n-a contat nimic altceva decat gandul ca a devenit mama pentru prima data in viata.

Ei bine, acum, aproape zece ani mai tarziu, le-a dat peste nas tuturor contestatarilor. Nu doar ca a “prins” ziua in care Eliza a inceput scoala, dar acum micuta ei a trecut chiar la gimnaziu. Si, cel mai important, a stat mereu alaturi de ea, in toti acesti ani.

“Am trecut la gimnaziu, astazi Eliza a inceput clasa a V-a. I-a placut mult ca in loc de o invatatoare acum are o diriginta si profesori, dar si faptul ca au banci pentru o singura persoana, ca in filme”, a spus Adriana Iliescu pentru CANCAN.ro.

Problemele cu banii nu au ocolit-o nici pe fosta profesoara. Nevoita sa se descurce din pensie, ea si-a organizat cu greu resursele financiare in ultima perioada, mai ales ca a si avut ceva probleme in instanta, iar avocatul a costat-o destul de mult. Cu toate astea, a incercat sa gaseasca solutii.De exemplu, acum, pentru inceputul scolii, a “vanat” reducerile la rechizite. 

Citeşte mai mult pe CANCAN.ro.