Fiica cea mare a celor doi soţi care au căzut cu maşina în Dunăre, mesaj cutremurător. Cum şi-a visat părinţii

Fiica cea mare a celor doi soţi care au căzut cu maşina în Dunăre este sfâşiată de durere şi povesteşte că şi-a visat părinţii. O maşină în care se aflau cinci persoane, între care un copil, a căzut, sâmbătă la amiază, în Dunăre, pe raza localităţii Coronini din judeţul Caraş-Severin.

12 oct. 2017, 16:31
Fiica cea mare a celor doi soţi care au căzut cu maşina în Dunăre, mesaj cutremurător. Cum şi-a visat părinţii

Maria, fiica cea mare a celor doi soti, este sfasiata de durere si marturiseste ca si-a visat parintii.

Eu, înainte ca ei să păţească ce au păţit, 5-6 luni de zile nu i-am văzut. Tot mi-am dorit să mă duc la ei să îi văd în viaţă şi nu am reuşit, din cauza problemelor, copiilor. Am copilaşi mici. De multe ori, nu am timp nici pentru mine. I-am visat azi noapte. Mama mea plângea la uşă la mine şi striga fiecare copilaş în parte. L-am văzut şi pe tata, avea o privire blândă… Au venit la noi! Nu am mai avut astfel de vise. Mă strigau. Recunosc, mi s-a făcut frică!”, a povestit tanara pentru observator.tv

În curba din localitatea Coronini, din judeţul Caraş-Severin, în care maşină a căzut în Dunăre, parapeţii erau rupţi sau deterioraţi de aproximativ doi ani, iar purtătorul de cuvânt al Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, Alin Şerbănescu, a declarat că în prezent se fac verificări pentru a stabili vinovaţii.

Trupul femeii aflate în maşina care a căzut în Dunăre, sâmbătă, în Caraş-Severin, a fost găsit pe malul sârbesc al Dunării, în zona corespondentă localităţii Sviniţa din judeţul Mehedinţi, iar rudele au recunoscut-o pe femeie după fotografiile pe care le-au primit de la autorităţi.

Citeşte şi O maşină în care se aflau cinci persoane, între care un copil, a căzut în Dunăre. Autoturismul se află la nouă metri adâncime