Fiica celei mai bătrâne mame din România a şocat internetul. Eliza este de nerecunoscut

Fiica Adrianei Iliescu și-a făcut primul selfie din viața ei! Micuța a lăsat la o parte toate pretențiile mamei ei și, după ce a convins-o că este un elev exemplu, și-a dat frâu liber pe internet.

RomaniaTV.net
24 mart. 2017, 07:49

La 16 ianuarie 2005, ea a adus-o pe lume pe Eliza Maria Bogdana Iliescu și a intrat în „Cartea Recordurilor” cu titlul de cea mai în vârstă mamă. Fetița celei mai bătrâne mame din România a devenit foarte populară la școală după ce a început să se pozeze, iar colegii o provoacă acum la tot felul de jocuri pe Facebook, pe care Eliza nu le ratează.

Citeşte şi Cum arăta Adriana Iliescu, cea mai bătrână mamă din România, în tinereţe FOTO

Adriana liescu a devenit mamă în 2005, la 67 de ani, după o înseminare artificială. Această bucurie imensă din viața ei a devenit foarte repede un subiect controversat în rândul lumii. Cu timpul, ea a demonstrat că deși poate nu are toate mijloacele financiare pentru a o răsfăța pe Eliza așa cum ar  merita orice copil, a ținut să-i inducă plăcerea pentru studiu, iar fetița nu a dezamăgit-o. Nu puține sunt diplomele pe care fata Adrianei Iliescu le-a căpătat la diverse olimpiade, dar și la concursuri muzicale.

Citeşte şi Adriana Iliescu, cea mai bătrână mamă din România, detalii cutremurătoare despre înmormântare

Are idei stricte

Eliza are note excelente la scoala si adora sa citeasca. Constienta ca ar putea muri oricand, Adriana Iliescu si-a invatat deja fiica sa aiba singura grija de ea.

Potrivit varstei sale, femeia, de meserie profesor universitar, este foarte stricta si are idei preconcepute atunci cand vine vorba de educatia si viitorul fiicei sale. Drama din clubul Colectiv, in care si-au pierdut viata 60 de persoane, au facut-o pe „doamna profesoara” sa fie si mai stricta.

Stie deja cum va arata viitorul fiicei sale

Ajunsa deja la varsta de 12 ani, Eliza paseste cu pasi repezi spre adolescenta. Mama ei are de gand sa mai traiasca mult timp de acum incolo si sa ii vegheze pasii: 

„Nu imi voi lasa fiica in club, nu are ce sa caute, nu e de nasul ei. Acolo iti poate pune cineva ceva in bautura, este un loc al pierzaniei, al dezmatului. Eliza va merge la vals, la dansuri de societate.

Un copil nu are nevoie de telefon, de calculator

Dupa ce va deveni majora va putea avea un prieten, insa, daca am sa mai fiu atunci, va trebui sa il cunosc si sa imi dau acordul. Asa am fost crescuta eu si asa vreau sa traiasca si ea. De aceea nici nu o invat cu telefon, cu calculator.

Citeşte şi Cea mai BĂTRÂNĂ MAMĂ din lume, cerută în căsătorie. Un bărbat doreşte să ajungă la inima Adrianei Iliescu

Un copil trebuie sa creasca printre carti, nu printre jocuri violente, care nu iti dezvolta cu nimic inteligenta, personalitatea. Poftim, iata ce s-a intamplat in clubul Colectiv. Ce cauta acolo un copil de clasa a noua, la ora 23, cand ar trebui sa fie acasa, in pijamale, citind cateva pagini inainte de culcare?”, a declarat cea mai batrana mama din Romania.