Fiica criminalului din Caracal revine cu noi informaţii cu privire la Gheorghe Dincă: Nu avem cum să luăm legătura cu el

Apar noi detalii din cazul Caracal, după ce fiica criminalului Gheorghe Dincă revine cu o serie de informaţii despre tatăl său. Aceasta spune că familia nu poate lua legătura cu el.

07 aug. 2019, 14:06
Fiica criminalului din Caracal revine cu noi informaţii cu privire la Gheorghe Dincă: Nu avem cum să luăm legătura cu el

Daniela Dincă, fiica monstrului din Caracal, a declarat, la Antena 3, că nu a reușit să ia legătură cu tatăl său și că nimeni din familie nu a vorbit cu el. Ea a negat, în ciuda mai multor acuzații, că ar fi fost implicată în traficul de ființe umane și a declarat că Gheorghe Dincă nu a fost violent nici cu ea și frații ei, nici cu mama lor, deși vecinii au făcut astfel de dezvăluiri.

„Nu am vorbit cu el. Nu avem cum să luăm legătura cu el. Nu fac parte din nimic (n.r. rețea de trafic de ființe vii). Tata nu a fost violent cu noi, nici cu mama noastră. Noi am cerut să se facă anchetă așa cum trebuie. Cine a făcut, să se tragă pedepsele. Nu am de unde să știu dacă a avut complici.”, a spus Daniela Dincă.

Daniela Dincă a făcut facultatea de Farmacie și unul dintre profesorii de la facultate a angajat-o. La câţiva ani după ce a angajat-o a aflat că a furat din gestiune 12.000 lei. În acel moment îi face plângere penală și începe un dosar pe numele ei, iar apoi femeia fuge în Italia pentru a strânge bani. L-a sunat ulterior pe cel pe care îl furase și îi spune că îi trimite toți banii înapoi, cu condiția să retragă plângerea. Prof. dr. Alexandru Lazău, cel care a angajat-o, a povestit tot ce s-a întâmplat într-un interviu pentru Antena 3.

„Nu purta numele de Dincă, ci de Bălan Daniela, era căsătorită atunci. A lucrat la noi la firmă ca angajată într-o farmacie, în 2011, prin septembrie, până în 2014, prin aprilie. În primii ani am fost foarte mulțumit de ea, își vedea de treabă, își făcea serviciul așa cum trebuie, doar că prin 2014, la un inventar pe care l-am făcut la punctul de lucru am constatat un minus, o diferență de circa 12.600 de lei, pe care nu putea să-i justifice. Era singură în magazin, ea gestiona toate produsele din magazin. N-a știut cum să justifice, iar în final și-a dat demisia și a plecat. Noi am repetat inventarul după încă o săptămână, minusul a crescut cu vreo încă 1.300 de lei în loc să scadă și apoi și-a depus demisia. I-am și cerut demisia. Am vrut să recuperăm, ea nu a fost de acord și atunci am făcut o plângere penală la Poliție. Cred că depus și ea declarație de mai multe ori, nu și-a recunoscut vina, iar într-un final polițistul mi-a spus că a acceptat să-și acopere minusul. Am înțeles că a fost în Italia, unde a făcut rost de bani, și-a acoperit datoria pe care a avut-o la firma noastră. Dosarul s-a închis din momentul respectiv. Prin faptul că a depus acei bani înseamnă că și-a recunoscut vina”, a spus prof. dr. Alexandru Lazău.

Profesorul a povestit ce a simțit atunci când a aflat că cea care l-a păgubit este chiar fiica suspectului din Caracal.

„A fost un moment deosebit de neplăcut pentru mine pentru că colegii ei din firmă practic mi-au arătat pe telefonul mobil să văd cine e Dana Bălan. E fiica criminalului. E incredibil. Am fost oripilat”.