Fiica cunoscutului cântăreţ Wisin a murit: „Ne vom revedea în Cer”

Cântăreţul sud-american Wisin și-a pierdut fetița, care se născuse în urmă cu doar o lună. Artistul a postat pe pagina sa de Instagram o poză cu soția lui și fiica lor, Victoria, în vârstă de doar o lună, iar mesajul care însoțește imaginea este de-a dreptul cutremurător. 

01 oct. 2016, 11:13

Îţi mulţumesc Doamne pentru o lună de viaţă, pentru o lună cu Victoria. Dumnezeu dă şi Dumnezeu ia. Slăvit fie numele Domnului! Prinţesă Victoria, o sa ne revedem în Cer. Ce durere atât de cumplită, Dumnezeule ajută-mă! Vreau să mulţumesc milioanelor de persoane care s-au rugat pentru familia noastră şi pentru Victoria. Multumesc pentru că prin toate gesturile şi cuvintele pe care le-au avut pentru noi, l-am putut vedea pe Dumnezeu în fiecare zi! Prinţesa mea tocmai a murit…„, este mesajul cutremurător transmis de cântăreţul portorican.

Fiica lui Wisin s-a născut cu o rară boală genetică, Trisomy 13 sau Sindromul Patau, afecţiune de care 90% din copiii ce o au, mor. Studiile au arătat că doar 31% din copiii diagnosticaţi cu această afecțiune trăiesc mai mult de o lună şi doar circa unul din 10 copii trăiesc mai mult de un an.

În majoritatea cazurilor, atunci când afecțiunea este depistată prenatal, se recomandă avortul. Cei doi soţi au avut de înfruntat exact această propunere, când, la cinci luni de sarcină, li s-a sugerat avortul, dar l-au refuzat.

Cântăreţul de muzică rap mai are împreună cu soţia sa încă doi copii, o fată şi un băiat.