Fiica lui CARMEN HARRA a dat tot din casă: „Este lesbiană”

Alexandra Harra pare să îi calce mamei sale pe urme mai mult decât s-ar fi gândit cineva vreodată, iar pe lângă asemănările fizice dintre fiică şi mamă, aceasta a scris recent un articol în presa americană în care a făcut mai multe dezvăluiri, aşa cum şi Carmen Harra obişnuieşte să scrie.

28 iun. 2016, 08:22
Fiica lui CARMEN HARRA a dat tot din casă: „Este lesbiană”

Alexandra Harra a scris un articol în presa americană, având ca temă cuplurile homosexuale, iar drept exemplu a dat-o chiar pe mătuşa sa, Mona Mureşan, stabilită de mulţi ani în Suedia. Dacă era cunoscut faptul că prezicătoarea cu origini româneşti scrie tot soiul de articole din aria motivaţională în presa americană, iată că şi fiica ei, Alexandra Harra pare să îi calce mamei pe urmă, după ce a publicat un articol în care a făcut câteva dezvăluiri despre sora mamei sale,Mona Mureşan.

„!Când eram copil, întotdeauna mă întrebam de ce mătuşa mea, „Mama Mona”, aşa cum îi spuneam, era însoţită de prietena ei, Allie, de fiecare dată când ne făcea o vizită. Mă gâdeam că sunt bune prietene şi că de aceea sunt mereu împreună. Am fost şi mai intrigată de prietenia lor atunci când le-am văzut că-şi strang mâinile pe furiş, pe sub masă, dar şi că dorm în acelaşi pat“a povestit Alexandra.

Am realizat repede că matuşa şi Allie nu erau doar prietene, erau partenere. Ele erau într-o relaţie de multă vreme şi, ca o adolescentă ce eram, cu mintea deschisă, am avut o admiraţie teribilă pentru iubirea ce şi-o purtau. Părinţii Monei (adică bunicii mei) au văzut altfel lucrurile. Deoarece erau est-europeni ortodocşi, bunicii mei nu se puteau obişnui cu ideea că fata lor este lesbiană. Ei o iubeau oricum, dar nu puteau privi atunci când Mona o săruta pe Allie. Tensiunea dintre ei era permanentă”a mai scris Alexandra Harra.

Mai mult decât atât, Mona Mureşan, sora lui Carmen Harra este stabilită de foarte mulţi ani în Suedia, acolo unde este un compozitor de renume.