Fiica lui CRISTIAN BOUREANU, Ioana, şi-a schimbat look-ul. Uite cum arată blondă FOTO

Ioana Boureanu se bucură de toată libertatea de când locuieşte la mama ei şi continuă să aibă acelaşi stil de viaţă, pe care îl avea şi înainte. Se pare că a trecut peste scandalul ce a avut loc la începutul lunii septembrie, în care tatăl ei a fost violent în plină stradă cu ea.

18 sept. 2017, 11:04

Adolescenta a simţit nevoia de schimbare şi de această dată a decis să intre în râândul blondelor, scrie cancan.ro. Ioanei îi stă foarte bine cu această culoare şi a fost apreciată şi de prietenii virtuali pentru alegerea făcută.

Citeşte şi Cristian Boureanu, complet schimbat după ce a ieşit din arest. Laura Dincă: „Acum o facem foarte rar….”

Cristian Boureanu, violent cu fiica lui în plină stradă

Un scandal de proporţii a avut loc la începutul lunii septembrie, în nordul Capitalei, în care a fost implicat fostul politician Cristian Boureanu, devenind violent chiar cu propria lui fiică. Tânăra, aflată în maşina tatălui ei, a început să strige ca din gură de şarpe, astfel că a fost nevoie de intervenţia jandarmilor şi a Poliţiei, care l-au luat pe Boureanu la întrebări!

Citeşte şi O nouă lovitură pentru Cristian Boureanu. Fostul deputat, dat în judecată de un constănţean pe care l-a accidentat cu ATV-ul

Nu una, ci patru maşini cu agenţi de ordine publică şi-au făcut apariţia în foarte scurt timp, pentru că cearta deja escaladase. Ioana, fiica fostului politician, în vârstă de 15 ani, ţipa ca din gură de şarpe „Mă ia acasă şi mă bate! Mă bate, mă rupe în bătaie. M-a luat de păr, de picioare. M-a luat de păr în mijlocul străzii”, totul fiind surprins în imagini